[]

Popo Bölgesi Lazer Epilasyon

Daha oncesinde sirt-gogus-omuz bolgesi icin ozel bir hastanede 8 seans lazer epilasyon hizmeti almistim. Ve uygulamayi yapan personeller hepsi kadin olmasina ragmen kendileri tras ediyorlardi ve alexandriate cihazla uygulama yapiyorlardi. Memnun kaldigimi soyleyebilirim, fakat killarim tamamen bitmedigi gibi belirli araliklarla tekrar isteyen bir uygulama. Bu sefer tum vucut epilasyon yaptirmak istiyorum. Fakat cekincelerim su tum vucut olunca ozellikle popo bolgesi icin kadin personeller tras ve uygulama esnasinda tiksinirler mi? Hem de alexandriate cihaz insani resmen diri diri yakiyor. :d acaba her bolgede tras ve uygulama yapabilen ve daha acisiz bir yontem(buz lazer gibi) ve erkek personellerin oldugu yeni bir uygulama merkezi mi seceyim, yoksa ayni yerden devam mi edeyim?




 
öncelikle epilasyon yaptırmadım, doğrusu bu hususta pek bir bilgim de yok ama insan anatomisini biliyorum. popo derken neyi kastediyorsunuz tam emin değilim ama eğer oturduğumuz popo yanaklarının üstünü kastediyorsanız normal cilt ile aynı özellikte deriye sahip olduğu için aynı veya benzer yöntemleri uygularlar diye düşünüyorum.

eğer kastedilen bölge makat/anüs bölgesi ve çevresi ise buranın deri ve cilt yapısı vücuttaki en hassas noktalardan birisi. vücudun diğer yerlerine göre farklı prensipte bir uygulama yapılmalı diye düşünüyorum. çünkü bölge oldukça hassas. bu işlemi tecrübeli ellerde yaptırın eğer illa yaptıracaksanız yapacak kişinin kadın/erkek olmasından ziyade bu hususa odaklanın.

bu arada malum bölge için epilasyon sağlıklı mıdır değil midir burası çok tartışmalı. bildiğim tek şey; eğer makat bölgesinde yoğun ve sizi rahatsız edecek seviyede kıllanma varsa kılları makas vb ile kısaltmak veya vücut için olan tıraş makineleri ile tıraşlamak iyi bir tercih olabilir.
  • debian  (11.10.21 18:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.