[]

Aöf bilgisayar programcılığı

Aöf bilgisayar programcılığı okunur mu? Amaç yazılım öğrenmek. Daha önce Aöf'den bir bölüm okumuştum. Çok verimli olmadığını biliyorum ama yine de ilgimi çekti.

Bir de Aöf dış ticaret nasıldır?

Bu bölümleri okuyan, bitiren, verim alan var mı?

 
okunur abi. Uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı (ahmet yesevi üni hem de) okuyan arkadaşım var, şimdi kendi yazılım şirketi var adamın ufak-orta çaplı işletmeler için araç takip, sipariş, lojistik vb yazılımlar hazırlıyor.

Ama işte herkesin sonucu aynı olmuyor. biraz şans, kendine ne katabileceğin, ne işler başarabileceğinle alakalı. ama hobi için bile okunur.

Yani sadece AÖF'e bağlı kalmamalısın. Bütün kaynaklardan coursera ve udacity gibi oldukça iyi kaynaklardan da faydalan.
  • anten  (11.10.21 15:56:28 ~ 15:58:08) 
Kendin bi girişimde bulunup bu sektöre yönelmedikçe “hobi olsun diye” okudukça hiçbir şey öğrenemezsiniz. İşe yarar ve üretim yapabilecek hiçbir şey tabi.

Ama üstüne düşecekseniz en nihayetinde bir sektöre giriş bileti olabilir.
  • Unde bach canim  (11.10.21 19:12:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.