[]

Sizce de şampanya en güzel içki değil mi?

Şampanya dışında az da olsa susuzken bira içiliyor da, zevk için içilecek tek içki şampanya değil mi yahu?




 
şampanyayı içki olarak görmüyorum ben, gazozun kalitelisi gibi düşünüyorum. tabi en sevdiğim içecek bu orası ayrı ama alkol almak için seçimim şampanya olmaz yani.


  • killerbee  (11.10.21 01:22:38 ~ 01:23:38) 
Değil.
Şampanyayı noel ve doğum günleri dışında içmedim.
Birayı sıcak yaz günlerinde; spor sonrası, biraz vücut gücü gerektiren işler yaptıktan sonra falan içmekten büyük zevk alıyorum ama kışın soğuk havada bira ile alakam yok.
Votka bana gece kulübü hatırlatıyor sadece.
Cin severim.
En büyük zevkim viski. Yılbaşı dönemi 7-8 tane alıyorum farklı çeşit, 6 ay içiyorum.

Kısacası ben viski diyorum. Hatta şimdi yatmadan içeyim.
  • logisticsmanager  (11.10.21 01:47:22) 
Viski+1; şampanya kutlama içkisi olarak kodlanmış bende de. Aperatif olarak bir kadeh falan...


  • salihdt  (11.10.21 03:09:07) 
Değil. Türlü türlü kokteyller var likörler var. Şampanya gazozun resimlisi sadece.


  • bana kedicik derdi  (11.10.21 06:57:30) 
Kaliteli bir şarabın yanında esamesi okunmaz. Ben de şampanyayı içki olarak görmekte zorlanıyorum. Güzel bir içecek ama içimden farklı klasmanda değerlendirmek geliyor.


  • burty  (11.10.21 08:24:59) 
Kişisel zevkler, açıkçası derinlik/zenginlik düşünülürse şarap ile kıyaslamakta zorlanılabilir. Doğru cümle "şarap benim için en güzel içki" olabilir, buna kimse karışamaz :) selamlar...


  • atoma  (11.10.21 08:56:15) 
bence şarap bu konumda.


  • sizofren06  (11.10.21 12:12:30) 
hanımla akşam dizi izlerken bir şey içeceksek şampanya açıyoruz çoğunlukla. şarabın upgrade'i gibi düşünebiliriz.

aynı şeyi tek başıma yapacaksam, 1 ölçü votka ve 1 ölçü tekilaya 4 ölçü meyve suyu (ya da belki kola), bir bütün limonun suyu ve bol buz ekleyip içiyorum. yaz aylarında çok iyi serinletiyor.

aynı amaç için;

rakı çok zahmetli.
bira çok hamallık.
şarap, olabilir ama şampanya ondan da iyi.
  • co2s2  (11.10.21 12:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.