[]

Türkiye’de biseksüel bir kadın olmak

Ankara’da yaşayıp biseksüel ya da lezbiyen olan kadınlar nasıl flört/sevgili buluyorsunuz? Oldukça dışa-dönük ve flörtöz bir yapıda olmama rağmen, kadınlarla flört ederken iki kere düşünmek zorunda kalıyorum, heteroseksüel bir kadının arkadaşça davranması ile gay bir kadının flört etmesini ayırt edemiyorum, bu işi çok zorlaştırıyor. Tanışma yeri vs. tavsiyelerinize açığım.




 
Kız arkadaşım dating applerde sadece kadınlari seçiyordu ve öyle birçok kişiyle tanisti. Arkadaş da oldu çevresini genisletti.


  • ddenizz  (10.10.21 21:58:45) 
Date apps, queer partiler...


  • hayaletimsi  (10.10.21 23:06:33) 
Bu tüm dünyada böyle değil mi zaten? Hep şu tarz duymuşumdur ben de:

i.redd.it

Erkek olarak çok yorum yapabileceğim bir alan değil, ama bugüne kadarki sevgililerimin yarısından çoğu bi idi, anladığım kadarıyla erkeklerin kadın sevgili arayışına benziyor işiniz zor :)

Dating appler işe yarar ama bence de.
  • aguen  (11.10.21 05:17:09) 
Ankara’yı bilmiyorum ama İstanbul ve İzmir’den pek farkı yoktur diye düşünüyorum. Queer mekanlar oluyor oralara gidebilirsin. Pride haftası etkinlikler olur takıl onlara. Üniversite öğrencisi isen ODTÜ Ya da Hacettepe Ya da diğer ne varsa bak bakalım kulüpler oluyor. Evet uygulamalar var; OkCupid(daha popüler olanı), Tinder.. arkadaş çevresini de bu şekilde edinebilirsin. Herkes birbiriyle seks ilişkisi kurmak zorunda değil sonuc olarak. Son olarak instagramda da insanlar aktif olabiliyor bu konuda ama ben instgram kullanmadığım için nasıl oluyor bilmiyorum. Twitter için de aktif olmalısın bazı hesaplar iyi laf yapıyor mesela ordan bakınacaksın etrafa.. ben date uygulaması kullandım hep başarılıydı.


  • fıytfıyt  (11.10.21 08:04:08) 
dating appler iyi ama keciboynuzu gibi, bir damla bal icin kocaman agac dalini yiyorsun.
olgunlarda the soul pub var, orasini öneririm, kaliteli gay friendly bir ortam.
ögrenci isen üniversitelerin kuir toplulukları var oraya takilabilirsin.
onun disinda biraz da şans işleri bu işler, benim lezbiyen ve bi arkadaslarim hep kendi cevrelerinden buluyorlar partnerlerini.

cis hetero erkegim ama kuir topluluklarla ic iceyim, arkadasim dedigim insanların yarisindan fazlasi lgbti+
  • spivak  (11.10.21 10:49:17) 
Yukariya ekleme yapayim.

Erkegim, bi ve lez kadin arkadaslarimin deneyimi ile yaziyorum.

Lgbtq ve kink insanlari mecburen kendi ilgileri ve dunya goruslerine uygun mini gruplarinda takiliyorlar. Appleri sevgiliden cok arkadas ve ortam bulma aparati gibi dusun, applerden karsilastigin insanlar sana uymasa bile ordan kurdugun arkadasliklarla x'in arkadasi y'nin arkadasi z felan derken bir sekilde denk geliyor.
  • cleric  (11.10.21 11:42:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.