[]

arabayı mahalledeki başka bir arabaya sürttüm

ilk defa tek başıma araba sürdüm dk.1 gol 1 geri geri gelirken arabayı mahalledeki başka bir arabaya sürttüm. ne yapmam gerekiyor karşıdaki araba eski model bir araba 2 kapısı çizilmiş gidip bakamadım korkumdan. benm arabada çok bişey yok ıslak mendille sildim çok küçük bir alandan boyası soyulmuş ama karşı tarafınki daha uzun bir çizik.. benim kaskom sigortam var. şansıma mahalledeki birinin arabasına sürttüm ama kimdir tanımıyorum. ne yapmalıyım? böyle çiziklerde kaza tutunağı tutuluyor mu? kaç para ödemem gerekir tutunak tutmazsak?




 
Kağıda not ve numara yazar sileceğiyle cam arasına koyarsın o dönüş yapar. Tutanak da tutulabilit kaportacıya götürüp kendin de yapabilirsin. Bence bin tl rahat tutar kendin yapacaksan. Pazarlık yapmayı unutma. Geçmiş olsun olur böyle şeyler


  • goodyes  (10.10.21 19:17:27) 
Öncelikle geçmiş olsun. Pek çok kez vur-kaç mağduru olmuş biri olarak kaçmamanızdan dolayı sizi kutluyorum :)

Çevrede esnaf varsa veya çevredeki giriş kat dairelere aracın sahibini sorabilirsiniz. Kimseyi bulamazsanız da sileceğe bir not iliştirip numaranızı bırakın.

Tutanak tutmak basit kazalar için çok da kârlı olmuyor. Tanıdık ustanız varsa fotoğrafını çekip kaç para tutar diye sorun veya götürüp fikir alın. Araç sahibi de kendi ustasına götürür büyük ihtimalle. Arada büyük fark yoksa araç sahibinin ustasına yaptırtılır.

Tanıdık ustanız yoksa da otosanayide bir kaportacıya fiyat sorabilirsiniz.
  • housedaki topal doktor  (10.10.21 19:22:27) 
çiziğin derinliğine bağlı. göçükte varsa maliyet artar. maliyet çok çıkarsa tutanak tutun kasko karşılasın.


  • xrated  (10.10.21 20:06:04 ~ 20:06:26) 
not bırakacaksan not bıraktıktan sonra detaylı foto çek, başka hasarları da dahil etmesin :)


  • sttc  (11.10.21 00:09:13) 
korkulacak bi durum yok bunda. herkes hata yapabilir. doğru olanı yap ve vicdan azabından kurtul. derin çizik değilse rötüş ile kurtulur derinse de boyanır olur biter. kasko için tutanak tutarsanız gerisini çizdiğin aracın şoförü halleder.

maddi boyutta olan şeyler bi şekilde hallolur. bu sana ufak da olsa bi ders olur belki. araç kullanmayı ciddi anlamda öğrenmeden mahalle aralarına ve yoğun trafiğe girme. ne zaman kendine güvenin gelir o zaman trafiğe ufak ufak karışır hale gelirsin. unutma trafik sadece araçlardan ibaret değil. aynı yolda yayalarda yol alıyo.
  • johnnie w lker  (11.10.21 02:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.