[]

Kariyer Koçluğu

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Böyle bir danışmanlığa ihtiyaç duyuyorum var ancak işimden ve iş süreçlerinden bihaber bir İK'nın goygoylamalarına da denk gelmek istemiyorum.

Özellikle deneyimli olanlar yazabilirse süper olur.
Memnun kaldığınız şirket varsa onu da önerebilirsiniz.

Teşekkürler

 
buraya sor bence, burada iş hayatında çokça tecrübe edinmiş yapıcı konuşan insanlar var. ik'cı olmaya gerek yok kariyer tavsiyeleri vermek için, piyasada da söğüş sevdalısı çok danışmanlık var. zaten vereceğin paranın karşılığı bir hizmet almak için seni tanımak, güçlü ve eksik yönlerini anlamak adına çok uğraşmaları lazım.

seni tanıyan geçmiş veya mevcut yöneticilerin de yardımcı olur.
  • Bruce  (09.10.21 18:24:18) 
para tuzagi boyle seyler.

kariyer dedigin sey oyle hayatinda hic bir basarisi olmamis insanlarin uydurma sirlariyla yapilan gizemli bir sey degil. ciddi bir sekilde mentor olabilecek insanlar zaten alanlarinin en iyilerine yardim ediyor. sokaktan x kisisi gelsin de ona kariyerin sirlarini anlatalim demiyorlar.

danisman gereken kisiler senin bizzat taniyip, ornek aldigin kisiler.
  • rm  (10.10.21 04:05:13 ~ 04:06:33) 
Kariyer koçluğu üst seviyede bir çalışansanız işe yarayabilir, GMY ve üstü (Ya da büyük şirketler için müdür ve üstü) seviyelerde size yardımcı olabilir. Ancak orta seviye bir çalışan için fazlasıyla lüks kaçar; Türkiye'de özel sektörün alt seviyesinde (Hatta malesef sıklıkla üst seviyede bile) işler "Kervan yolda düzülür" prensibiyle yürütülüp yöneticilerin insan ilişkileri ve yönetim kabiliyetleri sallanmadığı için kariyer koçluğu sökmez.


  • salihdt  (10.10.21 15:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.