[]

Erkek için altın küpe

Anneannem "kıymetli" bir hediye alıcam sana, öldükten sonra beni hatırlatacak bişey kalsın vs. diye tutturdu.

Ben de küpe hariç hiç aksesuar kullanmadığım için saat, bileklik falan istemiyorum, dolayısıyla elimizde bir tek küpe seçeneği var.

Mevcut küpemi 10 küsür yıl önce almıştım, o zamandan beri aynı küpeyi kullanıyorum. Dümdüz, kalın, yuvarlak, siyah bir şey. Çelik sanırım.

Bana fazla cafcaflı (kocaman taşlı vs.) olmayan bir erkek küpesi önerebilir misiniz? Başlıktaki "altın" kriteri kıymetli bir şey olması açısından, aynı kriteri karşılıyorsa başka materyaller de olur.

 
Siyah pırlanta küpeler oluyor erkekler için, ama pek de kıymetli sayılmazlar, gerçek elmas değil sonuçta, ama metal kısmı beyaz altın :) Fiyatları da çok pahalı değil bildiğim kadarıyla, isterseniz bi bakın.


  • opucuk baligi  (09.10.21 12:27:19) 
beyaz altin kalin halka kupe bulursan olabilir


  • ala09  (09.10.21 12:54:58) 
Hatıra olarak almak istediği için saat aldırabilirsiniz. Klasik saat takmanızın uygun olacağı ortamlar illa ki olacaktır.


  • boyalı kuş  (09.10.21 13:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.