[]

C3 Aircross mu, Kona mı yoksa Arona mı?

otomatik vites küçük bir suv benzeri araç almayı planlıyoruz 265 binin altına ve bu fiyata bir tek bu araçlar kalmış gibi gözüküyor.
Citroen C3 Aircross Feel Bold 1.2 PureTech 130 HP-EAT6
Hyundai Kona style 1.0 T-GDI 7 İleri DCT
Seat Arona Style 1.0 EcoTSI 110 HP DSG
Sizce bu modeller içinden hangisini tercih etmeli?
Bunlara ek olarak ayrıca Toyota Corolla HB hakkında görüşü olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

 
Arona tutulamayan bir arac, zaman içinde değer kaybedip sizi biraz zarara ugratabilir. Diger ikisi hakkinda bilgim yok ama kona iyi bir tercih olabilir bunlaron icinden, onu bir ayrıntılı arastirin incelemelerini falan izleyip.

Toyotaya gelince hibrit modeller haric olmak uzere, toyota kolay kolay uzmez ve zarara ugratmaz. Toyoto eger hosunuza da gidiyorsa daima saglam bir yatirimdir, hem kullanirkwn hem de satarken sizi zarara ugratmaz. Her zaman da degerini korur. Toyota icin olumsuz pek bir sey diyemem zira corolla da zaten kendini kanitlamis orta sinif aile aracı ve tutulan bir arac. Yarin bir gun model yukssltmek istedginizde satmaya karar verdiginizde yatiriminizdan bir sey kaybetmeden satacaginiz araclardandir toyotalar. HB sedan kadar tutulmuyor olsa da Toyota olması zaten avantaj. Kendim toyota kullanmiyirum ama ben zaten kasitli olarak mantik araci değil zevk araci bakarak arac almıştım. Bir sonraki aracım imkanlar dahilinde Toyota olmasi muhtemel.
  • stavro  (09.10.21 10:10:15) 
Bunlara oranla her türlü corolla derim.
Küçük suv almayi yapılabilecek en mantıksız şey olarak görüyorum. Ne konforu konfor ne yakıt tüketimi ne bagaji.
Corolla eğer 1.8 hybrid modelse çok iyi bir araç.
  • logisticsmanager  (09.10.21 10:46:30) 
Biz de B SUV'lara bakıp bakıp en son Scala aldık. C sınıfı, konforlu, bagaj ve iç hacmi geniş olduğu için tercih ettik.

C3 aircross oldukça dolu bir araba ama malzeme yönünden çok kısmışlar.
  • gmzo  (09.10.21 12:35:22) 
5 ay önce dizel c3 aircross shine aldım. Bagajı küçük diyenlere bakma 410 lt ve arka koltukları öne kaydırıp 520 lt ye kadar çıkabiliyor. Feel bold yerine ikinci el shine almanı tavsiye ederim, almışken dolusunu al. Galerilerin elinde hala sıfır 2020 modeller vardı en son.

Ben de almadan kona ve arona'ya baktım ama ikisi de donanım olarak citroen'in çok gerisinde.
  • robin one persie  (10.10.21 17:49:31) 
Corolla hybrid almandan once 6 kez dusunun yalniz. Hybrid ozelinde söylüyorum.


  • stavro  (12.10.21 20:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.