[]

Yöneticiyle yaşadığım tartışma

evde annem ve 2 kardeşimle yaşıyorum. yönetici önce kapıya gelip toplantıya çağırdı. annem "tamam" demiş. ben hastalıktan dolayı göndermedim. adam tekrar kapıya geldi. elinde karar defteri, "şunu imzalar mısın" dedi. "toplantıya katılmış mı göstereceksiniz?" dedim, "evet" dedi. "olmaz. biz toplantıya katılmıyoruz, imzalayamam." dedim. "defteri kapatıp bana uzattı "o zaman sen yönetici ol" diye tavır yaptı. "öyle resen görev mi olur. hastalık var diye toplantıya gelmiyoruz." dedim. "e biz katılıyoruz ama?" dedi. "yapmayın siz de toplantı." dedim. söylene söylene gitti. annem "ayıp ettin." diyor. ayıp mı ettim? toplantıya katılmıyoruz ve alınan kararlara uyuyoruz nesi ayıp ki? mecburi mi toplantıya katılmak?




 
alınan kararlara uyacağını taahüt ediyorsan imzalasaydın. yönetici maaş almıyor ve gönüllü yapıyorsa yardımcı olmak gerekir.


  • xrated  (08.10.21 20:41:47) 
Çözüm aramadığınız için kabalık etmişsiniz.
Dairenizin katılacağı söylenmesine rağmen kimse gitmemiş, sanırım haber de vermemişsiniz.
Kolaylaştırıcı bi durum da olmamış. Ne karar alındı diye sormadınız mı en azından?
Yöneticinin doğru bulmadığım tek tarafı pasif agresif tepkisi. Doğru tepki agresif olmalıydı. Daha açık dille yukarıdakileri ifade etmeliydi. Sizi haksız buluyorum ben.
  • rewlack  (08.10.21 20:45:41) 
@rewlack: annem eşine mesaj yazmış "gelemeyeceğiz" diye.


  • ya ben lan neyse  (08.10.21 20:47:07) 
ben de okudum okudum anlamadim isyerindeki yoneticinin evde ne isi var diye :D haha

dostum yardimci olsan guzel olurdu ama ortada buyuk bir ayip yok. cikan karara uyuyorum demissin zaten sikinti yok bence.
  • nibba  (08.10.21 20:56:52) 
Valla ben seni hakli buldum. Yoneticinin birini katilmadigi toplantiya sanki katilmis gibi gostertmeye calisip sunu imzalar misin seklindeki tavri yanlis. Ortada sen yoksan alinan kararlara neden katilmis gibi gozukesin ki? Hani dedigin gibi katilmadiysan o zaman alinan kararlara uyman gerekir ancak gelip seni de katilmis gibi gostermesi direkt seni de zan altinda birakir.

Verdigi tepki de pasif agresif tepkiden ziyade daha cok klasik egolu insan tepkisi. 'Sen ne bilirsin bu isleri, sen sadece soyleneni yap' seklinde bir manasi var gibi. Dolayisiyla yonetici her turlu haksiz bence.
  • j r r tolkien hayrani  (08.10.21 21:01:22 ~ 21:02:04) 
Senin imzana gerek duyduklarına göre karar alabilecek kadar çoğunluğu bulamamışlar. Adamların çabası emeği boşa gitmiş ?


  • vizivozo  (08.10.21 21:29:11) 
apartmanlarda toplantı yapılıp kararlar alınmak zorundadır. yönetici bu işten para kazanmıyorsa yardımcı olmanız gerekir. kestirip atmak kaba olmuş. zorunda değilsiniz ama çözüm önerisi sunabilirdiniz.


  • oekuklu  (08.10.21 22:12:04) 
Haksızsin.


  • japon balığı  (08.10.21 22:40:50) 
Yönetici direk imzala diye söze başladıysa tavrı net şekilde çirkin, aranızda önceden gerginlik mi vardı diye düşündürüyor. Onun dışında alınan kararları okuyup bir sorun görmüyorsanız imzalasaydınız daha iyi olurdu. Eğer karar için yeterli sayıya ulaşılamazsa kararlar geçersiz olur ve öyle çok önemli kararlar söz konusu değilse gereksiz şekilde ikinci bir toplantı yapılması zorunlu olur, bu da gönüllü yapılan bir iş için sinir bozucu ve katılımcılara da külfet olur. O yüzden yardımcı olmaya çalışmak gerekir.


  • mikro patlama  (09.10.21 00:22:58) 
Teoride haklisin da, pratik de haksizsin, hersey kuralina kitabina uygun yurumez, biraz esnek olmali insan.


  • pofudukayi  (09.10.21 08:19:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.