[]

Hoşlanılmayan Date’ten uzaklaşmaca_ erkekler ne düşünüyor?

Erkeklerin cevaplarını daha çok merak ediyorum ama herkes yazabilir
Direkt ghosting yapmadan bunu belli etmenin yolu nedir?
Öküzlük yapmayayım diyorum artık ama yolu ne? buluştuk ettik, benim açımdan sadece arkadaş olarak falan o da ara sıra (nadir) görüşebileceğim biri çıktı diyelim. Oysa ben sadece cinsellik odaklı bişey arıyorum ve istek duyabileceğim biri çıkmadı. Dolayısıyla görüşmek konusunda da motivasyonum kalmıyor böyle durumlarda. Arkadaştan bol bişey yok etrafımda zaten.Karşı tarafa da saygısızlık etmeden bunu belli etmenin yolu nedir?

Kadın kişisiyim

 
Direkt söyleyemiyorsan bir daha görüşmek istemezsin işte ya da herhangi bir bahane.


  • roe  (08.10.21 16:10:36) 
Insanlar genelde bunu muhabbeti yokusa surerek yavas yavas iletisimi azaltip yapiyor. (uzun vadede yine ghosting oluyor)

Eger durust olmak istiyorsan hayvanlik etmeden efendice, "benim ilk beklentim seksti ama gorunuse gore senin boyle bir ilgin yok, o yuzden bir beklenti olusturmak istemiyorum" dersin.

Bende bir kere "seks beklentim olmadigi nerden cikti" cevabi gelmisti, sonra verdik coskuyu. (Ama %50 ok tamam %50 ay sapik tarzi cevaplar alacaksin)
  • cleric  (08.10.21 16:15:11) 
@roe
E işte bu bi yaştan sonra saygısızlık gibi oluyor. Sonra buradan “bi daha hiç yazmayan date” başlıkları açılıyor :D yani yetişkin insanlar için daha sağlıklı iletişim yöntemleri olmalı ama ne? Bunu nasıl duymak, anlamak kırmaz veya normal gelir?

  • rewlack  (08.10.21 16:17:06) 
@cleric
Karşı tarafın seks beklentisi yok değil, vardır yoktur bilemem. Benim bu şekilde birlikte olmak isteyeceğim bir bey değil sadece.

  • rewlack  (08.10.21 16:18:28) 
arama , o aradığında " bu ara biraz yoğunum " de
yine ararsa açma sonra mesaj yolla "ben sana dönerim" gibi kısa soğuk bir mesaj..
ben görüşmek istemediğim kişilere böyle yapıyorum
  • devilone  (08.10.21 16:19:53) 
ben sadece cinsellik odaklı bir şey arıyorum de işte. öküzlük değil ki bu, öküzlük mü?


  • bohr atom modeli  (08.10.21 16:31:23) 
Valla o değil de siz kadın mıydınız ya? Ben hep erkek olarak düşünmustum sizi.

Soruya cevap: direkt niyetinizin sex olduğunu direkt söylemekte bir beis yok bence.
  • japon balığı  (08.10.21 16:51:22 ~ 16:51:32) 
Arkadaşlar bunu söylemekte bence de behis yok.
Kardeş ben seks odaklı bişey arıyorum ama senden hoşlanmadım demekte behis var.

  • rewlack  (08.10.21 16:54:32) 
senden hoşlanmadım yerine aramızda bir çekim olduğunu hissetmiyorum de. dünya böyle artık.


  • bohr atom modeli  (08.10.21 16:57:36) 
Bunun en "saygisizlik yapmadan" yolu direkt gorusmek istemedigini soylemek inan bana. Bu okuzluk degil delikanlilik acik sozluluk olur direkt.
Bilakis bir takim bahaneler öne surmek karsi tarafa ayip olur cunku siradan herhangi bir insan aptal değil, one surdugunuz bahaneleron bahane oldugunu herhangi biri anlayabilir ve "ulan acikca şöyle iste ne kiviriyorsun koca koca insanlariz" diye düşünür.

Seks odaklı dusundugunu falan soylemene gerek yok, direkt gorusmek istemediğini soylemen yeterli.
  • stavro  (08.10.21 16:59:52) 
insanları belirsiz bırakmak, ghosting, soğuk yapmak daha da incitici oluyor bence

tekrar mesaj atarsa, geçirdiğiniz gün için teşekkür edip aradığını bulamadığını tekrar bir buluşma düşünmediğini net bir şekilde söylemek daha iyi

insanlar bu kadar kırılgan değiller merak etme, net olunca haa tamam o zaman deyip geçerler yollarına devam ederler
  • freebird5406_2  (08.10.21 17:05:53) 
"ya ben aradığım elektriği alamadım senden, sana da haksızlık etmemek adına direkt söylemek istedim"

gayet anlaşılabilir bir belirtme şekli bu, fazla detaya girmene gerek yok.
  • Bruce  (08.10.21 17:32:44) 
kesinlikle net kere net soylemek lazim. ben direkt "niyetim su su, ama icime sinmezse yapamayabilirim buna gore hareket ederim sen ne dusunuyorsun bu ihtimalle gorusmek ister misin?"

bu netlikten hoslandigini soylemisti ama dogru ama yanlis
  • ala09  (08.10.21 17:51:40) 
"Merhaba, nasılsın? Ben de iyiyim sağ ol. Bana ayırdığın zaman için teşekkür etmek istedim. daha uyumlu olduğumuzu düşündüğüm biriyle görüşmeye başladım bu aralar. O yüzden bu arkadaşlığa son vermenin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Anlayışın için teşekkürler. Hoşçakal


  • yarey  (08.10.21 22:12:12) 
illa "ben seks istiyorum!!!!" demeye ve açıkça "seninle de seks yapasım gelmedi"yi belirtmeye gerek yok bence.
çok lüzumsuz bir detay.
"başkasıyla görüşüyorum", "bu aralar çok yoğunum, zaten böyle bir şeye zamanım yok" meseleleri de çok yavan ve yine lüzumsuz.

bir de, ghosting yapmamaya, adam yerine koymaya özen gösterdiğimiz kadar, karşı tarafta "kadın benle sadece yatmak bile istemedi" özgüvensizliği de oluşturmamamız lazım bence.

"ya ben çok beklediğim gibi bir şey hissedemedim/istediğim elektriği alamadım. kusura bakma" tarzı bir şey demek yeterli.
  • blatta hiberna  (20.10.21 11:03:43 ~ 11:04:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.