[]

bir çeşit zayiflayamama durumu

Merhaba,

Son iki haftadir akşamlari yemek yemiyor sadece salata tüketiyorum. İcinde zeytinyağı ve tuz var bir miktar. maksimum peynir koyuyorum.
Bu dönemde gun içinde yediğim şeylere de azami ölçüde dikkat ettim.
iki hafta sonunda 1 gr bile vermemişim. Gerçek manada 1 gr bile.
Lanet olsun mu?
üç yildir falan da kahvalti yapmıyorum. iyice sinirlendim şimdi.

 
süt ve süt ürünleri kilo aldırır.

bırakınca fark edersiniz.
  • janderzel zartanyan  (08.10.21 09:24:48) 
akşam salata yerine tek yumurtalı az yaglı omlet ya da menemen tavsiye ederim. çiğ yeşillik beni de zayıflatmıyor


  • delidiyorum  (08.10.21 09:25:34) 
akşam ya 1-2 yumurta yiyin ya hafif bir çorba için ya da hiçbir şey yemeyin.


  • blatta hiberna  (08.10.21 09:30:59) 
O peynir yagsiz olacak. Yogurt yagsiz olacak. Ya da az yagli. Bak o zaman peyniri maximum koyuyor musun.

Benjm diyetisyen

Ygurtta
Peynirde
Bir de yemehin suyunda asiri yag var demisti.

Bir de ben meyve yemiyorum.
  • Filinta61  (08.10.21 09:32:41) 
2 haftada ne olmasını bekliyorsun ki, ne olursa kendini iyi hissedeceksin, yani 50 gram eksik olsan sonuç almış mı olacaksın? Kilo verme işi böyle değil böyle sonuç alamazsın. 2 haftada bir kilo vermiş olsan bile biraz su tutsan yine anlamazsın bunu. Elle tutulur gözle görülür bir sonuç için böyle baştan savma akşam yemek yemiyorum salata yiyorum tipi işleri bırak; kendine proteini karbonhidratı yağı ayarlanmış, toplam aldığın kalorisi belli olan bi planlama yap, ona en az 6 ay uy sonra gel tekrar konuşalım sonuç alıyor musun almıyor musun. Ayrıca şunu ye bunu yeme şu saatte ye bu saatte yeme tipi tavsiyeler çok faydasız kilo vermeyle bunların hiçbir ilgisi yok. Sen toplam kalorine ve makro ayrlarına uyduktan sonra gece 12'de yemek ye ya da ne bileyim yoğurt kazanına düş yine aynı kiloyu verirsin.


  • Zaman Tamircisi  (08.10.21 09:35:12 ~ 09:39:07) 
Böyle kilo verilmez. Diyetisyen ile görüşün. Size uygun program çıkarır, ona göre yemek yersiniz. Ben tok karnına yemek yiyerek 23 kilo verdim. Gayet de bildiğimiz ev yemekleriyle.


  • himmet dayi  (08.10.21 09:57:13) 
arkadaşım aldığın kaloriden fazla harcamazsan zayıflayamazsın ki. hareket etmen lazım. günde 1 saat yürüyüş tempolu.


  • sizofren06  (08.10.21 10:34:18) 
sizofren06 aldığı kaloriden fazlasını harcaması için illa yürüyüş yapması mı gerekir yoksa günlük alması gereken toplam kalorinin 250-300 kalori altında kalori alırsa yine aynı şey olmaz mı?


  • Zaman Tamircisi  (08.10.21 10:39:29) 
Şeker ile alakalı hipoglisemi gibi bi sağlık problemi yoksa aralıklı oruç programlarını bi araştırmanı öneririm. İnsülin direncini kırmanı sağlar. Bu dediğin şeyleri yapsam ben erirdim cidden. Öğlen yemeği desen hadi her gün abartsan 1000 kalori eder. Salata dediğim şey 300 den 400 den asla fazla kalori değil. Bu bahsettiğin düzende sen 1300 den fazla kalori almıyorsundur. Çok az yemeye başladıysan vücut bazal metabolizmayı yavaşlatıp kendini korumaya alıyor. Belki bu duruma geçmişsindir.

Diyetisyene görünebilirsin. Ama sana 2 3 saatte bir bir şeyler tükettiren diyetisyenlerden arkana bakmadan kaç. Sabah kahvaltısız olmaz diyen diyetisyenden uzaklaş. Bilgileri güncel olan bi diyetisyen bul.
  • zimbirik  (08.10.21 10:50:12) 
sabahın acısını öğlen mi çıkartıyorsun
günlük hareket azdır
kilo olarak değil ama vucud sağlığı olarak gelişim olmuştur dengeli besleniyorsan
  • bir soru sorcam  (08.10.21 11:25:03) 
Ne yediğin kadar ne kadar kalori yaktığının da önemi var. Giren çıkan farkı önemli. Muhtemelen yeterince efor sarfetmiyorsun. Az yedim o zaman kilo almam gibi dümdüz bir mantık yok. Bazı insanların metabolizmaları çok az kalori tüketiyor.


  • bana kedicik derdi  (08.10.21 13:57:07) 
ben sadece aralikli oruc ile kilo verdim ve tarti da ilk eksiyi 4. haftanin sounda 3 kilo olarak gördüm, ondan sonra biraz daha kolaylasti ama herseyim 1 beden kücüldü.sinava calisiyordum, hareketsizdim.

diyetisyene de gittim, o da kilo verdiriyor ama o diyete tahammül etmesi zor bir de kilo verdigimde incelmedim.

instagramda Rengin Börekci var, ona bir bakabilirsin.
  • Coma  (08.10.21 14:22:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.