[]

Emeklilikte En İyi Banka

Yaptım bir hata ve emeklilik basvurumda maaşın yatacağı bankayı isim benzerliginden bir katılım bankası seçtim.

Daha sonra değiştirme hakkım var ama maaşı hangi bankadan alsam ki daha iyi değerlendirme araçlarına sahip olsam? (Vede misal WU transferi için 50tl komisyon kesmese)


 
Genelde hepsi birbirine benzer, özel avantajlar da temel bankacılık işlemleri dışında pek olmuyor, yani WU komsiyonsuz olmaz kolay kolay.

Bence emekli bankacılığında en iyisi denizbank, hala devam ediyorsa emekli müşterilerin banka kartını diğer atmlerde kullanması ücretsiz oluyordu.
  • atom karincanin torunu  (08.10.21 10:25:39) 
Benim çevremdekilerin çoğu ziraatte. Bi kısmı da verdiği promosyon iyi diye ykb'de.

Bildiğimden değil, fikir olsun diye yazdım.
  • invictae  (08.10.21 10:25:53) 
denizden bence uzak durun. gerek mobil bankacılığının kullanışsızlığı gerek muhattap bulamama vs çok sıkıntı çektim ben. babam denizbanklıydı

annem ingli, gayet memnun. ücretsiz olarak tüm atmlerden para çekebiliyor, e-turuncu vadeli mevduat faizi yüksek vs
  • oekuklu  (08.10.21 13:26:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.