[]

Greyder vs Nat Geo Outdoor Bot tavsiyesi

arkadaşlar greyder'in bir outdoor ayakkabısını almayı planlıyorum. ayağıma çok rahat geldi, bayağı ayağım için yapılmış adeta. bu markaya hiç aşina değilim, yerli bir firmaya göre fiyatları uçuk (bence). hak ediyorsa vereyim dedim ama sözlükteki başlığı çok tuhaf. ya çok sevilmiş ya da bir greyder yetkilisi görse sopalayacak tarzı entryler de var. sözlükten tek tek sormak çok zor olacaktı buradan sormak istedim. greyder almak piyango oynamak gibi midir?

yine ilk defa duyduğum boyner'in nat geo lisanslı ayakkabısını da aşırı rahat buldum. sağlam da görünüyor, fiyat yine uçuk ama lisanslı tekstil ürünleri beni hep kıllandırmıştır.


sizce hangisi? modele göre kalite varyasyonu olan markalar mı bunlar?

edit düdüt: ikisini de siktir et şu x marka/modeli al diyen olursa da olur.

 
Nat Geo hakkında fikrim yok, ama greyderden 5 sene önce aldığım ve kışları sürekli giydiğim Outdoor bot hala taş gibi. Ama çok rahat mı, değil. Muadili ithal ürünlerin 1/3 fiyatıydı aldığımda, sanırım hala öyledir.


  • tss  (07.10.21 22:49:31) 
Kendimce cevap vereyim: ikisi de bir Caterpillar kadar kaliteli değildir. İkisinin de kaliteli ve dayanıklı olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle fiyatları uygun aslında. Bence ayağına rahat olanı al ama öyle 5-6 sene süper sorunsuz olacağını sanmıyorum.


  • prole  (07.10.21 22:50:48 ~ 22:52:36) 
@prole teşekkür ederim. yaşadığım şehirde cat'in klasik postal ürünlerinden başka model yok yoksa düşünmezdim bile. benim aradığım şey ise hafif, hem günlük hem de dağda bayırda ayak ağırtmadan 10 km yürütecek bir model. böyle bir model şu andaki cat botum. yıllardır tık demedi. maalesef artık aynısı yok.


  • 1195  (07.10.21 22:58:07) 
Nat Geo'yu bilmiyorum, 10 yıllık Greyder kullanicisiyim. 3.botumu da yine greyder'den aldım geçen ay.


  • Amaranta ursula  (07.10.21 22:59:58) 
Nat geo limon gibi boynerin sağa
sola yaptırdığı ürünleri. greyder ile kıyaslamak çok abes. greyder iyi bir marka.

  • adivar  (08.10.21 08:32:02) 
herkes şahsi yorumunu yaptıgı için diyebilirim ki greyder kadar dandik marka yok, ayakkabının her yeri saglam oluyor ama o alt kısımlara taş girdiğinde nasıl ayakkabının altını delebiliyor bilemiyorum.

Bu yüzden greyder alma derim.
  • liberal  (08.10.21 09:16:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.