[]

Rusya Seyahat Kuralları

Net bilgiye nasıl ulaşabilirim? THY ve Pegasus sitelerinde göremedim.
PCR yeterli mi?



 
biraz önce rusya'dan iş arkadaşım geldi. 3 gün kaldı. :) yemek molasından sonra sorayım detayları yazayım.


  • emfuzi  (07.10.21 12:24:08) 
pegasus un sitesinde var.

rusyaya uçuş için bir tarih belirleyip bilet al dediğinde şu çıkıyor. (daha dün bilet bakmıştım)

Rusya Uçuşları Hakkında
Rusya vatandaşları hariç seyahat edecek tüm misafirlerimizin varış itibari ile 0-72 (3 gün) saat içerisinde Rusça veya İngilizce olarak alınmış negatif PCR testi ibraz etmeleri gerekmektedir. Gideceğiniz ülkeye giriş kuralları ve doldurulması gereken formlar hakkında önemli bilgilendirmeyi okuyunuz.

*Türkiye’ye yapılacak olan uçuşlarımızda tüm misafirlerimizin, varış öncesi son 72 saat içinde yapılmış negatif PCR testi veya varıştan önce 48 saat içerisinde yapılmış hızlı antijen testi sonucu ibraz etmesi gerekmektedir. Varıştan en az 14 gün önce aşı yaptırdıklarına ve/veya ilk PCR pozitif test sonucunun 28. gününden başlamak üzere son 6 ay içerisinde hastalığı geçirdiklerine dair ilgili ülke resmi otoritelerince düzenlenen belgeyi ibraz eden yolcularımız, PCR/hızlı antijen testi ve karantina uygulamalarından muaf tutulacaklardır. Tüm misafirlerimizin uçuş öncesi son 72 saat içerisinde “register.health.gov.tr” adresindeki Türkiye Giriş Formunu doldurmaları gerekmektedir.

**İran, Mısır, Singapur, Afganistan, Bangladeş, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal, Pakistan, Sri Lanka’dan gelen veya son 14 gün içerisinde bu ülkelerde bulunan yolcular varış öncesi son 72 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sunmak zorundadır. Hızlı antijen testi veya aşı/iyileşme sertifikası kabul edilmemektedir.
  • la traviata  (07.10.21 12:28:54 ~ 12:29:32) 
  • elorelia  (07.10.21 12:31:40) 
son 72 saatte alınmış PCR testi ve çift aşılı aşı kartı istiyorlar giderken. dönüşte tr hiçbir şey istemiyor aşı kartın da varsa.


  • emfuzi  (07.10.21 13:26:23) 
@emfuzi, PCR verseniz dahi çift aşı mı isteniyor? diğer okudugum kaynaklar ikisini birlikte sart kosmuyordu


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (07.10.21 18:23:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.