[]

Çikolata mı çiçek mi?

Üst edit: Çiçeğin çok daha özel olduğuna karar kılıp Taze Çiçek'ten bir buket gönderdim. Her şeyden önce siteye ekledikleri görselin neredeyse aynısıydı giden çiçek. Gönderdiğim kişi de çok çok mutlu olduğunu söyledi. Fikir veren herkese çok teşekkürler.


Çok çok sevdiğim ve değer verdiğim bir büyüğümün doğum günü yaklaşıyor. Yaşı epey var... Farklı şehirlerdeyiz, o nedenle yüzyüze kutlama imkanım yok.

Aklımda birkaç hediye vardı ama ben istiyorum ki tam gününde gitsin, eh kargo ile bu mümkün olmayacak. Hediyeleri eledim.

Çikolata veya çiçek göndermeyi düşündüm. Çiçeksepetinin son zamanlarda çok rezilliklerine şahit oluyoruz, sürprizimi piç etsin istemiyorum.

Tazeçiçek diye bir uygulama buldum, tecrübe edeniniz var mı? Buradan yanında not ile güzel bir çiçek gönderebilirim.

Veya Melodi Çikolata'dan güzel bir kutu çikolata. Melodi Çikolata'nın hem ekşideki hem genel yorumları çok güzel. İstanbul içine aynı gün teslimat da yapıyor. Yani tm istediğim gibi doğum gününde gidebilecek.

Göndereceğim kişi çiçekleri, hayvanları, doğayı çok seven birisi. Çikolata yemeye de bayılır :)

Hangisini göndersem? Fikir verir misiniz? Sanki gönlüm çikolatadan yana gibi. Çiçek fotoğrftaki gibi olmaz, soluk olur falan kötü görünme ihtimali daha yüksek gibi geliyor. Ne dersiniz?? Değerli fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var.

 
çikolata hacı.
çiçek solunca, hüznü kalıyor.

  • seyduna6687  (07.10.21 11:09:07) 
Çikolatayı çok seviyorsa kendisine alır:) Bence çiçek daha almak daha hassas bir düşünce.


  • beraesad  (07.10.21 11:57:09) 
Çiçek almanın sembolik anlamı çok büyük, bence bu kişinin daha önce çiçek almadığını düşünüyorsanız ya da biliyorsanız çiçek yollayın. Ama eğer böyle bir durum yoksa işlev daha önemli, o zaman çikolata ama güzel bir çikolata. Eğer hediye olmaya layık farklı bir çikolata yoksa yine çiçek.


  • akhenaten  (07.10.21 11:57:56 ~ 11:58:29) 
ben çicek tercih ederdim


  • all girls dream  (07.10.21 12:12:50) 
Çiçekteki tek çekincem: gerçeğinin fotoğraftaki gibi olmayıp mezarlık çiçeği gibi gitmesi :D

bunun olmayacağından emin olabilsem...
  • invictae  (07.10.21 12:39:40) 
eğer çok fantastik bir çiçek göndermezseniz, mesela orkide gibi sıklıkla gönderilen bir çiçek gönderirseniz mezar çiçeği gibi gitmez. sirkülasyonu bol olan çiçekler daha taze olur.


  • co2s2  (07.10.21 13:49:19) 
çiçeksepeti.com ve çiçeksepeti.net birbirinden farklı siteler. çiçeksepeti.net gerçekten facia ve pişmanlık. çiçeksepeti.com işini düzgün yapıyor. Şuana kadar pişman etmedi beni. Gününde saatinde güzel çiçekler gönderebildim.

Ben olsam çiçek gönderirdim. Yaşlıların şeker hastalığı olabiliyor, çok da çikolata yiyemiyorlar.

edit: çikolata yemeye bayılır demişsin. O zaman güzel bi çikolatacıdan enfes bi çikolata gönderebilirsin.
  • zimbirik  (07.10.21 15:39:20 ~ 15:40:30) 
@zimbirik, "çiçççeksepeti varvar" bunlardan hangisi oluyordu :D


  • invictae  (07.10.21 18:08:33) 
Ben olsam çiçek gönderirdim. Çiçeği daha özel görüyorum, bana da çikolata vs çiçek durumu olsa çiçekte daha mutlu olurum.

Çiçeksepetini anneler günü, öğretmenler günü gibi zamanlarda hiç kullanmadım ama normal zamanlarda hiç sorun yaşamadım. Yani o kötü yorumlar yoğun zamanların yorumları olabilir. İnsanoğlu olumsuzu paylaşmaya meyilli olumluyu değil.
Oturduğu mahalleden bir çiçekçi bulup whatsaptan fotoyla onaylamak suretiyle de gönderebilirsiniz.
  • somethinginthewayshemoves  (08.10.21 00:57:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.