[]

Turkcell tv+

Var olan Superonline tarifeme ek ayda 20 TL fark ile tüm kanalların açık olacağı tv+ önerildi bugün. Henüz kabul etmedim fakat kullananlardan artı ve eksi yanlarını duymak isterim. Güzel kanallar var mı? Ek para ödemesi gerekir mi mesela film izlemek için? Vsvsvs




 
Kullanıyorum,24 saate kadar geri sarma özelliği için alınır


  • okumakserbestbegenmeksart  (06.10.21 21:57:38) 
İyi filmler oluyor film kategorisinde ama eksi yanı sansürlü olması, en son İlk ve Son dizisini seyrettim, Blutv'yi tercih etmediğime pişman oldum, tüm küfürler sansürlenmiş, dizide diyalog kalmamış, hayal gücümü geliştirmem açısından faydalı oldu:) Onun dışında 24 saat geri alabilme ve kayıt özellikleri çok faydalı.


  •   (06.10.21 22:37:48) 
24kitchen, english club tv güzel kanal.


  • xrated  (06.10.21 23:44:38) 
kanal listesi : www.superonlineadsl.com

24 saate kadar geri alma güzel. genelde 1-20 arası ve 70-100 arası izliyoruz.
  • altinci nesil caylak  (07.10.21 09:11:21) 
+ yani akıllı tvniz varsa uygulamadan tv izliyorsunuz geri alma olay sayesinde programın başına gidip reklamları atlaya atlaya izleyebiliyorsunuz.


  • nuisance  (07.10.21 09:35:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.