[]

Şaça başa sürülen şeyler.

Gerçekten saçınıza iyi geldiğini düşündüğünüz herhangi bir kozmetik ürünü var mı ? Dalin bile sağlıksız geliyor.




 
aveda nutriplenish şampuan + aynı seri saç kremi

bi de haftada 2-3 gün banyodan sonra nemli saça bu www.trendyol.com

ama bi marka keşfettim, sabunları o kadar iyi ki, olivos diye bir marka. bana çok doğal geldi. onu da deneyeceğim.

fermente mutfağım markası ilgimi çekiyor bu aralar, şampuanını deneyeceğim onun da. tabi bu aşırı doğal bir ürün sanırım alışması için zaman vermek gerek gibi.
  • tiredpanda  (06.10.21 17:37:18) 
yok bulamadim. bulsam birakmayacagim.


  • the end of time  (06.10.21 19:40:11) 
jardin naturel'in katı şampuanını öneririm. içeriği, etkisi ve bıraktığı temizlik hissi iyi bence. saçlarım yıpranmış ve boyalı olmasına rağmen sonuçtan çok memnunum. sadece yıkarken biraz sertleşmiş hissettiriyor ama kurutunca gayet güzel oluyor. katı saç kremi de çıkarmış ama artık fiyatlar beni biraz aştığı için deneyemedim. o da güzeldir eminim.


  • freja  (07.10.21 11:53:32) 
moremo'ya it gibi para verip saç yağı aldım. İlk kez sürdüm, pamuklar gibi oldu çalı saçım.


  • whoosie  (07.10.21 13:26:12) 
Biolage Repair Inside şampuan yetiyor


  • bir soru sorcam  (07.10.21 14:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.