[]

Converse orjinal mi

Converse aldım trendyol’dan, fiyatı olması gerektiği gibi, yorumlarda da “orjinal rahatlıkla alın” falan yazıyordu. Geldi baktım, sıkıntı yok gibi ama şu kafamı karıştırdı. Ayakkabının altında ekteki görsellerdeki gibi bir imalat hatasını andıran kaymalar olmasi normal mi?
ibb.co
ibb.co


 
tabanda converse yaziyorsa orijinaldir


  • ala09  (06.10.21 13:14:43) 
Satıcısı önemli. Trendyol’da çakma çok fazla ürün var. Ben sizin yerinizde olsam superstep gibi ilk üyelikte %10-15 civarı indirim yapan sitelerden alırdım.


  • kulaktan dolma biber  (06.10.21 14:44:34) 
ürünin linkini veya trendyol satıcı ismini söyleyin orjinal olup olmadığını söyleyeyim size.


  • pardus  (06.10.21 15:01:16) 
kanvasların üretilmesi kolay. sahte de olsa hemen hemen aynı performansı verir.


  • evimin paspasi  (06.10.21 15:07:23) 
Kayma dediğin şey ne tam olarak? O boşluk mu? Evde orijinal olduğuna emin olduğum üç converse var. Ona göre karşılaştırayım.


  • elorelia  (06.10.21 17:57:33) 
@elo düz gitmesi gereken plastikler hafif altına doğru kaymış gibi ya, o kısım


  • her giriste sifresini unutan adam  (06.10.21 18:38:50) 
Bizimkilere baktım da gayet düz gidiyor aslında.

www.hizliresim.com

Zaten bilinmeyen, mağazası olmayan bir satıcı ise bence orijinal değildir :/
  • elorelia  (06.10.21 18:59:35) 
@elorelia bendekiler de öyle, kullanıma bağlı düzleşmiş olabilir diye düşündüm


  • her giriste sifresini unutan adam  (06.10.21 19:12:40) 
Bende Trendyol a güvenemiyorum ayakkabı gözlük parfüm konusunda ama bence de olmamalı hatalı ürün çıkarmazlar diye düşünüyorum altta bile olsa


  • Brc  (08.10.21 00:33:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.