[]

Tek başına başka şehirde konsere gider miydiniz?

Selam

Eminim aramızda tek başına başka ülkeye konser için giden yalnız kovboylar da vardır. Ama benim bunun ülke içindeki verisyonunu yapma kararsızlığım var.

Geçen sene o şehirde olurum diye bilet almıştım ama şimdi başka sehirdeyim ve konsere gitmeyi de çok istiyorum ama hem tek başına gideceğim ilk konser olacağı hem de başka şehirde olması cesaretimi kırıyor:/

Elimde 2 açık uçak biletim var, konsere gideceksem eğer bunları bir an önce biletlemem gerek ama bir türlü cesaret edemiyorum. Daha kim gidecek de daha otel rezervasyonu yapılacak da falan da fistan da...

Siz tek başına ilk konserinize ne zaman gittiniz? Zevk aldınız mı? Önerir misiniz? Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var:/

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

 
gittim. askerde asteğmendim.
bi pazar istanbulda ülker arenadan çıkıp, bis'i kaçırarak otobüse yetiştim. pazartesi iş başı yaptım.
diğeri ankaradaydı, cuma günüydü; rahat rahat gittim rahat rahat döndüm.

ikisinden de keyif aldım. ikisini de tekrar izleme şansım azdı. tek olunca kısmen daha rahat dahi oldu diyebilirim.
  • barankovan  (05.10.21 10:05:17) 
Tek basima hollandaya konsere gittim 2015te. Iyi ki tek basima gitmisim. Ayni muzik zevkine sahip arkadas bulma cabasi yok, oraya gidelim, bunu yapalim diye program bozan biri yok, cok icmeyelim, eve donemeyiz diyen macera katili tipler yok. Yine olsa yine giderim.

Soyle bi dusununce bicok konsere tek gitmisim. Iyi ki de oyle olmus, sakin o yoldan geri donme.
  • thesomberlain  (05.10.21 10:13:56) 
Konserine bagli. Lise sonda ayni gun mezuniyet balosu olmasina ragmen baska kimse gelmedigi icin tek basima baska sehirde roger waters konserine gittim, muazzamdi


  • gibicibicis  (05.10.21 10:17:31) 
Başka Şehre gitmedim ama tek konsere çok gittim.

Konseri ne kadar istediğine bağlı olarak kendini motive edebilirsin. Ya bi daha gelmezlerse? Değer mi böyle tereddütlü ruh hali yüzünden kaçırdığına?

Otel ayarlamak 5 dk iş, booking'e giriyorsun tık tık.

Konsere gitmeye değecek biri yoksa yalnız gitmek en mantıklısı. Çağırsam gelecek insan olmasına rağmen bazı konserlere yalnız gitmişimdir çünkü benimle aynı modda olamayacak, beni düşürecek diye. Etrafında böyle biri olmadığını ve doya doya eğlenmek için yalnız gittiğini düşün. Yalnız gitmek daha mantıklı çünkü istediğim gibi bağırıp çağıracağım fangirllük yapacağım diye düşün.

Ayrıca konserler minik "yeni insan sohbetleri" için ennn uygun ortamdır. Kimseye ilişmeyen biriyim ama en doğal ayaküstü tanışmaları tek gittiğim konserlerde yaptım diyebilirim. Ortak vibe, benzer mod insanları birbiriyle heyecanlarını paylaşmaya itiyor. Belki bu şekilde tamamen yalnız da izlemezsin.
  • Bruce  (05.10.21 10:22:14) 
Işte @Bruce'un dediği gibi bir daha zor gelebilecek bir grup. Bir de oturmalı olsaydı tereddüt etmezdim ama ayakta ve milletin kopacağı bir konser olacak. Öyle anlarda elimi kolumu nereye koyayım şimdi diye mallaşmaktan korkuyorum.

@gabe
Kings of convenience ya da Keane olsaydı sanırım bir saniye bile düşünmezdim ben de.
  • Amaranta ursula  (05.10.21 10:43:16) 
Yurtiçinde 500-600 km mesafeden kalkıp gitmişliğim var, hepsinden de inanılmaz keyif aldım. Dönüp bakınca iyi ki yapmışım diyorum üşenmeyip. Ayrı bir macera ve keyif oluyor.

Yurtdışında da aynı şekilde tek başıma konsere gittim başka şehirlere.

İçinizde kalmasın, kesinlikle gidin derim
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (05.10.21 10:53:32) 
gittim, giderim. başka şehirdeki konseri bırak başka ülkeye bile gidecektim. kuzen zor vazgeçirdi. keşke onu dinlemeyip gitseymişim diyorum.


  • draconas  (05.10.21 11:35:52) 
Gittim. Giderim.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (05.10.21 12:28:17) 
Off kings of convenience konseri cektirdiniz canimi... oturarak olmamasi daha iyi ickini icecek egleneceksin oturarak olunca konferansa gelmis gibi bi de yalnizsan berbat. kovit movit kisitlama hikayeleri cok yoksa git sanirim gitmen icin zaman kisiti vs yok seni zorlayacqk bir sey bahsetmemissin ee alternatif guzel bi programin yok


  • ala09  (05.10.21 13:38:41) 
gitmedim. giderim


  • glamdr1ng  (05.10.21 14:39:20) 
Ben şehir dışı meselesini bilemiyorum ancak millet delirirken ben ne yapacağım kısmına yorum yapacağım. Geçen haftalarda böyle bir konsere gittim. Gitmeden önce 2 gün düşündüm resmen. Sürekli kendime”kesin deli gibi gözükeceğim” diyordum.
Eğer o gün konserde otursaydım, asıl o zaman deli gibi gözükürdüm. Dance like nobody’s watching, mükemmel bir his.
Bence kesin git, mis gibi otelinde kal. Yolculuğunu yap, tepin, gel.
  • irene  (05.10.21 14:56:17) 
2012 Red Hot Chili Peppers konseri.

Müthişti. Tanımadığım insanlarla muhabbet ettim konser başlamadan. Başka tanımadıklarımla pogo yaptım. Bir ara iş halaya doğru gitti hatta.
  • armagan abanuz  (05.10.21 15:00:45) 
Gittim, giderim:))))


  • kisa  (05.10.21 15:07:45) 
Çanakkale Merkez'e arkadaş grubu zoruyla sürüklene sürüklene götürülmüştüm denebilir. Swh

Bu yıl izmir de bir fest var, bir ihtimal işte.

Giderdim, giderim.
  • baldan kaymak  (27.04.22 00:41:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.