[]

Site satışı hk.

Yıllık 400bin tl ciro yapan (site + trendyol + ciceksepeti),
120bin aktif instagram takipçisi olan (niş bir konuda, gerçek takipçi hepsi)

ve vakit ayırmak istemediğim bir internet sitesini paket olarak satmak istesem (tüm know howıyla. ürettiği ürünler falan var hepsini techizatıyla vereceğim, tasarımlarını vs her şeyini)

ne kadar fiyata gider?
veya fiyatını nereden öğrenebilrim?

r10.net'ten falan baktım ama, çok da eşdeğer bişey bulamadım. 2017 yılına ait falan buldum genelde, o günden bugüne çok şey değişti tabi.

 
fiyatını bence öğrenemezsin çünkü belirli bir standartı yok.

köşe başındaki tekel bayiilerinin fiyatı bile kim kaça tutturursa 3 kuruştan milyor liraya kadar çıkabiliyor.

kaldı ki tasarım, üretim, üretilmiş ürün, üretmek için alet edevat, instagramı, sitesi, yıllık cirosu vb var.

çok karışık bi mevzu yani.

artık kaça tutturursan.

400 bin cirosu olan bir ticarethanenin ne kadara satılacağı az çok bellidir ama elindeki malzemeleri, tasarımları, siteyi, instagramı ve üretilmiş ürünleri de eklemen lazım.

sadece 400 bin cirosu olan bir ticarethane ne kadara devredilir gibi bir cevaba ulaşsan gerisini getirirsin.
  • killerbee  (05.10.21 10:09:07 ~ 10:15:55) 
Fiyat belirtmeden kobivadisi.com üzerinden ilan açabilirsiniz.


  • d0RuK  (05.10.21 10:14:08) 
kar marji kac ? surekli olabilecek bir urun mu yoksa 1-2 seneye modasi gecebilecek bir urun mu ? ve daha bir suru baska alt konulari olan bir konu... en iyi fiyati yine siz belirleyeceksiniz r10 filan hic bakmayin oldu fiyatina operler


  • sweetoffice  (05.10.21 10:27:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.