[]

AliExpress’ten şu telefonu getirtebilir miyim?

1.gümrüğe takılır mı? Elektronik cihaz vs.
2.unlocked olduğu için artırabilir miyim? Ne kadara?

Teşekkürler.

 
Link yok ama her şey gümrüğe takılır, mevzuata göre gelir ya da gelmez. Telefon alamazsınız.


  • orient blue  (04.10.21 22:29:09) 
TRY 434.92 20% İndirim | Sony Ericsson W300 yenilenmiş soğutucu-orijinal Unlocked Sony Ericsson W300i cep telefonu 2G FM Unlocked telefon ücretsiz kargo
a.aliexpress.com

Link eklemeyi unutmuşum. Arkadaşıma Amerika’ya yollasam, o bana gelirken getirse olur mu?
  • damba  (04.10.21 22:35:03) 
Amerika'ya sorunsuz gidiyorsa gelirken yanında getirebilir.
Getirdikten sonra pasaport kaydına 2006 lira vereceksin. onu da düşünüyorsun değil mi?

  • himmet dayi  (04.10.21 22:49:07) 
Senin yaptigini bir ara herkes yaptigi icin devlet baba bunu yasakladi. Yurtdisindan telefon isini unut yani. Yurtdisindan gelen herhangi bir telefonu sadece kendi pasaportuna yakin zamanda yurtdisina ciktiysan parasini odeyip kaydettirerek, ve sadece kendi adina olan hatla kullanabilirsin. Yani arkadasin getirse de parasiyla kendi pasaportuna kaydettirebilir ama sen kendi hattinla kullanamazsin.


  • robokot  (04.10.21 23:58:39) 
genellikle direkt gelebiliyor ama telefon olarak yazılmamalı tabi pakette, imei de kırılır yani o kolay. dene ulaşmazsa geri gider.


  • babafingo  (05.10.21 11:02:41) 
Bu telefon sonradan yeniden yapılandırılmış ve ikinci el telefon. Ali express’e mail atsam bunu telefon olarak yazmaz yani, bu konuda yardımcı oluyorlar.


  • damba  (05.10.21 17:06:37) 
gümrüktekiler xrayde falan görüp geri göndermediği sürece gelir ama görürlerse direkt yasak. Elektronik olmasından değil, kargoyla telefon alamıyorsun. Kozmetik veya sporcu ürünü falan da getiremiyorsun yasakladılar hep.

ticaret.gov.tr
"8.Soru: Posta/hızlı kargo yoluyla cep telefonu getirmek mümkün müdür?
Cevap: Hayır, posta/hızlı kargo taşımacılığı yoluyla muaf olarak veya vergileri ödenerek cep telefonu getirilmesi mümkün bulunmamaktadır. Dolayısıyla, bu yolla cep telefonu getirilmiş olsa dahi hiçbir surette sahibine teslim edilmemektedir."
  • nhk ni youkosu  (05.10.21 17:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.