[]

Turkcell’le başım belada

Merhaba. Turkcell tarifemi bu ay yenilemem gerekiyor ancak bana sunduklari tarifeler 90 tl’den basliyor. Su anki mevcut tarifem 33 tl. Iletisim merkezini aradigimda internet kullanimim cok oldugu icin bana guya uygun paket sunmuslar. Simdi ben hicbir zaman internetimi bitirmiyorum. O ay sunduklari 3 gb’i harciyorsam bana o zamam sen 90 tl de verirsin ne demek cidden aklim, mantigim almiyor. Sikayet edilecek bir yerleri de yokmus. Benim gelirim %172 artmadigina gore bu fiyati karsilamami nasil beklerler? Sizin de basiniza geldigini dusunuyorum, daha sonra ucuz tarifeleri cikiyor mu bu kurumun? Eger cikmazsa hattimi sonlandiracagim zaten ama sizin de basiniza geldi mi ne yaptiniz merak ediyorum..




 
anneme de zamlı tarife önermişlerdi. sizdeki kadar dramatik bir zam değildi ama yine de epey artacaktı. hat taşımayı düşünüyorken bu rahat tarife mi ne öyle bir şey gördüğünü söyledi, işini görüyormuş. ben turkcell'de olmadığım için hiç bilmiyorum ama belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.


  • xiduyuru  (02.10.21 20:42:20) 
Başka bir operatöre taşıyıp 3 gün sonra geri gelirseniz daha iyi tarifeleri daha ucuza alabilirsiniz


  • etna  (02.10.21 20:51:56) 
Ben de etnanın dediği gibi yaptım ama bir yıl taahhütlü yaptım ben. Aveaya geçtim bir yıllığına, şimdi aveayı ucuza kullanıyorum seneye de Turkcelle geçip onu ucuza kullanacağım. Bir iki gün geçme olayını bilseydim taahhüt yapmadan geçerdim aveaya :)


  • beni sen öldürme  (02.10.21 21:45:59) 
sürekli bir operatöre bağlı kalmaya gerek yok. taahüt her bittiğinde diğer operatorlere geçiyorum. hangisi bütçeme uyarsa. çekmeme problemi yok tabi benim ev ve işyerinde.


  • xrated  (03.10.21 13:10:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.