[]

Şınav çekerken neye dikkat etmeliyim?

ısınmadan direkt girişiyorum. günde tek seferde 60'a kadar çıkmıştım bir ara. zararı olur mu?

şu anda 2 tane çekerim. 3 olmaz. yine başlamak istiyorum.

bir de nefes olayını nasıl ayarlamalıyım? vücut yere inerken mi yerden yükselirken mi nefes veriyoruz?

 
Tek seferde 60'a çıktıysan çok güçlü olmalısın. Ya da dirseklerini vücuduna paralel tutup triceps'lerden ve omuzlardan güç alıyorsundur ya da göğüslerin yere değmiyordur ya da hızlı hızlı inip çıkarak momentum yaratıyorsundur. Böyle yapıyorsan yapma. Bi zararı olmaz ama faydası da olmaz.


  • Zaman Tamircisi  (02.10.21 20:02:39) 
yok ya herkes beni yener güreşte. (gerçi 60'a çıkınca beni önceden yenen birini yenebilmiştim) 1.76 boy 75 kiloydum o zaman. şimdi 85 kiloyum ve 2yi geçemem.


  • ya ben lan neyse  (02.10.21 20:05:58) 
Yükselirken nefes verilir.
İnternette bir yerlerde bulursun, 12 haftada 100 şınav programı vardı. İşine yarayabilir.

  • Mirket  (02.10.21 20:08:51) 
yanlış yapınca sırtında bi yer çok fena acıyabiliyor hareket ettiğinde birkaç gün. şınav çekerken dirsekle bilek arasındaki kısım tabana 90 dereceye yakın bir diklikte olmalı ve şınav esnasında eğilmemeli diye öğrendim ben.


  • bohr atom modeli  (02.10.21 21:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.