[]

Ev arkadaşı arayan kişilerin kullandığı bir site var mı?

Hali hazırdaki evine arkadaş arayan ya da kalacak yer arayanlar hangi platformu kullanıyor? Sahibinden haricinde baska bir site mevcut mu?




 
evarkadasi.com


  • olaylar olaylar  (02.10.21 15:18:26) 
evine arkadaş arıyorsan evarkadasi.com iş görür ama kalacak yer arıyorsan hayli zorlanırsın. kız düşürmeye çalışan gerzek barzo dolu. normalde 800-900'e gidecek daireye 300 çekip sadece kadınlara mesaj alımını açık bırakan adamlar var. bakacağın beş ilandan dördü böyle.

ben kendi evime arkadaş ararken evarkadasi.com'dan bulmuştum ama yanına çıkabileceğim birisini ararken evarkadasi.org işimi gördü. ilan sayısı çok daha az görünüyor ama fena site değildir.

onun dışında yaşadığınız şehirler için facebook gruplarına bakabilirsiniz. genellikle yabancı öğrencilere yönelik olduğundan fiyatlar şişkin olsa da erasmus grupları iş görebilir.
  • alevli deniz sortu  (02.10.21 15:58:04) 
facebooktaki gruplar da işlevsel oluyor gibi. özellikle istediğiniz mahallelerin grupları varsa. bir flat sharing rooms istanbul vs diye aratırsanız öyle de gruplar var.


  • red g  (02.10.21 16:45:54) 
Evarkadasi.org bir ara kullandığım ve birkaç düzgün, birkaç da bozuk ev arkadaşı/adayı bulduğum site.
Uygun pansiyonlar da olabiliyor. Şu an durum nedir bilmiyorum ama. Malum, öğrenciler açıkta...

  • runagain  (03.10.21 11:13:15) 
Valla burayi da kullanabilirsin sanirim, onun disinda @red in de dedigi gibi genelde bulundugun yerlerdeki facebook gruplari falan da is gorebilir.


  • j r r tolkien hayrani  (03.10.21 11:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.