[]

Sarap sonrasi gelen oksuruk

Neden olabilir? Googlea zaten danistim. Boyle hirilti hisirti gibi ses geliyor cigerden, ve tabii yine cigerden gelen oksuruk. Eskiden olmazdi hic ama son birkac seferdir kirmizi sarap icince bu oluyor. Yillardir ictigim sey sonucta ne alaka?




 
alerji olabilir mi?

besin alerjileri sonradan da gelişebilir ve örneğin öksürük, ishal vb çok farklı şekillerde olabilir.

şarabın içindeki bir şeye karşı intolerans da olabilir belki.
  • la lykia  (01.10.21 22:50:50) 
Valla google sulfur hassasiyeti diyor da iki haftada mi oldu yani?


  • floydian  (01.10.21 23:07:33) 
hafif balgam var mı? varsa alerjiye neden oluyor olabilir. bir benzeri fastfood yediğimde oluyor.


  • false pretension  (01.10.21 23:14:50) 
Oksurdukce balgam da sokuluyor aynen. Kalici bir etkisi yok ama ertesi gune geciyor


  • floydian  (01.10.21 23:53:59) 
Şarap sonrası gelen osuruk diye okudum başta.

İçtiğin şarap dry denen türden olabilir mi acaba? Onların hissiyatı biraz daha boğazı kaşıyan cinsten. Çok da anlamam şaraptan gerçi ama… bir ihtimal
  • jamiro  (01.10.21 23:58:59) 
şarabı içmeden önce iyi havalandırıyor musun ?


  • orpheus  (02.10.21 01:20:50) 
Reflü sebebiyle olabilir, şarap boğazı yakan ve pek de mide dostu olmayan bir içki ne de olsa. Yani ciğerden gelmez reflü öksürüğü ama..


  •   (02.10.21 05:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.