[]

kol saatlerinde uluslararası garanti??

internet üzerinden saat satışı yapan bazı siteler var, yerlisi de var yurt dışı da ya da amazon üzerinden vs. de alınabiliyor saatler. saat de öyle casio falan değil ha, omegalar, rolexler, breitlingler havada uçuşuyor, anladığım kadarıyla baya da güvenilirler çünkü satışları çok fazla.

Bu saatlere 2 yıl uluslararası garanti yok 3 yıl uluslararası garanti veriyorlar ama bu distribütör garantisi değil sanırım, yani ben a dükkanından alsam bi saat, bozulsa tak diye aldığım yere gider garanti kapsamında tamirini isterim. uluslararası garanti olunca ne yapılıyor ki bu durumda, a dükkanına götüremiyorum sanırım, elimde 20 bin liralık saatle mal gibi kalıyor muyum yani? bi tecrübesi falan olan varsa bişeyler deyiversin hele.


 
Bildiğim ikisi üzerinden konuşayım.breitling garantisi nereden alırsan al 2 yıl.hangi ülkede istersen servise götürürsün.illa 2 yıl doldu davasıda yapmazlar,4-5 yıllık saatten ücret almadıklarını bilirim.tabi bu kayış için falan geçerli değil.

Rolex dünya çapında 5 yıl garanti verir.nereye gidersen git aynıdır.

internette uçuşuyor demişsin ama buradan orjinalliğini kontrol edebilme imkanın sıfır,muhtemelen sahte ürün sayısı fazla.birde mağazasından almanın tadını yaşamak varken yurtici kargodan gelen dayıyı beklemekte ne bileyim işte.
  • duptıs  (01.10.21 22:22:38) 
internet dedigin yurtdisi sitelerse zaten saat kadar gumruk cikarirlar ona. o kadar parayi saate verince garantiyi dusunmuyorsun zaten. cunku garanti konusunda her turlu rahatlik saglaniyor. nereden aldiginin bir onemi yok. uluslararasi garanti de bu demek. omega saatin mesela garantisi bitmisse sadece 5000 liraya servise verebiliyorsun ki bu cok iyi bir fiyat. turkiye'de de saat ustalari var zaten servise vermek istemezsen duzgun bir saatinin markasi ustasi bulursun sorun cozulur. cunku basta dedigim gibi ureticiye yollarsan kol gibi gumruk masraflari seni bekler + kaybolma durumu var. o saatleri de kolay kolay bozamazsin zaten orasi da ayri bir konu. casio degil sonucta.


  • nibba  (02.10.21 00:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.