[]

mahalle bakkalı market

1 saat önce elimde market poşeti eve geliyordum. geçerken orada bir tekel bayii-bakkal vardı. ben geçip giderken adam arkamdan belli belirsiz "şerefsiz" dedi. bana mı dedi bilmiyorum ama akşam 9.30 falan zaten. o sırada sokakta kimse yoktu. başkasına deme ihtimali yok. elimdeki poşeti görünce dedi sanırım. duymamazlıktan geldim. hava karanlık, görünmüyorum ve yüzümde maske vardı. kim olsa aynı şeyi söyleyecekti o yüzden kişisel algılamadım ama sinirlendim yine de. son zamanlarda çok fazla sıkıldım bu ülkedeki insanların had bilmezliğinden ve kabalığından. bu tiplere bir noktada had bildirmek gerekiyor diye düşünüyorum. sırf bu tavırlarından dolayı esnaftan alışveriş yapmıyorum zaten. neyse tamamen yasal bir şekilde, herhangi bir suça bulaşmadan bu esnafa gecenin üçünde haddini bildireyim mi bir şekilde? kendinden alışveriş yapmıyor diye insanlara bu şekilde hakaret etmesinin yanına kalmasını istemiyorum. şimdi diyebilirsiniz sana dememiştir belki ama başka kimse yoktu.




 
Maliyeye falan şikayet edebilirsin en fazla.

Başka napacaksın, başına dert alırsın. Bireysel protestonu yapıyormuşsun işte.

Ben sürekli gittiğim bakkal kargomu almak istemeyince hayvan gibi yokuş olan yolu inip çıktım iki yıl başka bakkala gittim en acil zamanda bile. El değiştirdiğini bile kaç ay sonra öğrendim.
  • chicha_v2  (30.09.21 22:52:36) 
Yuzde 99 sana dememistir


  • floydian  (30.09.21 22:55:37) 
@chicha maliyeye ne için şikayet edebilirim ve ne yaparlar? kimliğim açıklanır mı? mesela cimer açıklıyormuş galiba.


  • hknty  (30.09.21 23:00:52) 
2021 yılında marketten alışveriş yaptığı için müşteriye sataşan bakkal kaldı mı ya? 2000'li yıllarda kalmış galiba arkadaş. Bence geçmiş gitmiş. Bir daha net bir şekilde bir şey dediğini duyarsan sorarsın.


  • dissendium  (30.09.21 23:15:10) 
içini rahatlatıcaksa google haritalarda yardır gitsin. hatta mesaj at hep beraber saydıralım.

bizim burda da bi manav var mesela gideni sevsinler dedim, yüzüne de söyledim. asla gitmiyorum ..... ..... (buraya küfür yazdım) google haritalara falan yazdım ama bu mahallede kim girip bakıcak. en güzeli herkese gitmeyin demek.
  • scudman1  (01.10.21 00:51:23) 
hahahah boşversene, ne diye uğraşasın ki? çevredeki tek insan sensin diye üstüne alınmışsın bence. adam o sırada belki telefonuna baktı, aklına başka bir şey geldi, öyle kendi kendine söylendi falan. şuan adama ne yapsam da canını sıksam diye düşünene kadar şerefsiz'i duyduğun an kafanı o tarafa çevirseydin de lafın tam olarak kime söylendiğini öğrenseydin daha iyi olurdu.

özet: lafın sana söylendiğinden emin değilsin, kafana takma boşver.
  • isveperver  (01.10.21 01:14:31) 
Belki telefondaydı ya da içerideki arkadaşı ile konuşuyodu. Sana demiş olma ihtimali oldukça düşük


  • zimbirik  (01.10.21 09:01:01) 
sana neden desin ki hem tekelci tekelde markette olan ürünler olmaz ki.


  • sizofren06  (01.10.21 10:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.