[]

Evliler; eşinizle ne şekilde tanıştınız?

Evlilik şüphesiz ki bir insanın en önemli yaşam kararlarından birisi.

Size evlenme fikrini düşündüren, akabinde düşündürmekle de kalmayıp beraber bu fikri uygulamaya koyduğunuz insanla nasıl, nerede tanışmıştınız?


 
2006 Ekim ayında turkrock.com forumunda geyik yaparken tanıştık, haftalarca müzikti, enstrümndı oydu buydu derken yine o forumda sohbet ettik; sonrası msn ve 2007 yılında yüzyüze görüşmeye karar verip sevgili olduk, 2015 yılında maddi olaylar/askerlk o bu gibi muhabbetleri aşınca evlendik.


  • foolrules  (30.09.21 14:23:14) 
Tinder'daki çok da güçlü olmayan adaylardan biriydi. Pandemi öncesinde yurtdışına gidecektim 1 seneliğine, hiç ciddi ilişki/sevgililik kovalamadığım bir dönemdi yani. En kötü ihtimalle yemeğime eşlik eder, beğenmezsem bir daha aramam diye düşünerek başlamıştım ama iş nerelere geldi. 2020 mart ayında evlendik.


  • marla is in my head  (30.09.21 14:29:54) 
arkadaşım "arkadaşlarla oturuyoruz gelsene" dedi, gittim orada tanıştık tesadüfen.

2. ayda evlenmeyi dusunmeye baslamıstım. birlikte cok eğleniyorduk, aile yapılarımız, kafa yapılarımız uyusuyordu, kültürü, zekası, espri anlayısı hosuma gidiyordu, kişisel alanıma saygısızlık yoktu, asık olunca yapılan sacmalıkları hiç düşünmeden yapıyorduk. dedim olur.
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (30.09.21 15:14:07 ~ 15:16:33) 
Halasinin evinde tanistik. Gorucu usuluyle evlendik. Ben pek gorusmek istemiyordum biraz soz agizdan bir kere cikti diyerek gitmistim gorusmeye. Sac, bas daginik ustum, basim pejmurde. Ne konusacagim, ne soracagim hic dusunmemistim. Odada bitsin de gidelim diye mustakbel esimi beklerken, kapi acildi ve odaya lady di'ye tas cikartan zariflikte beyaz bir kugu girdi. O ani hayatta unutamam. Beynimden vurulmusa donmusdum, hem de ilk anda. Ben oldukca muskulpesent biriyim, esim de fiziksel olarak dikkat ceken biri degil ama siz bir de benim gozumden gorun. aradan gecen 8 yil gecti. Iki tane cocugumuz var. Iyi ki sozumu tutmak icin hic istemedim halde o gun ayaklarimi suruye suruye de olsa o eve gitmisim. Yol boyunca Telefonu 3-4 defa elime alip ben vaz gectim beklemesinler diye arayacaktim. Iyi ki aramamisim.


  • Kirmizibavul  (01.10.21 07:59:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.