[]

telefon tavsiyesi

4 yıldır kullandığım iphone 7 artık elimde kaldı. iphone xr 128 gb almayı düşünüyorum. hepsiburada'da 128gb xr 6600 tl ne dersiniz? geri alımda da 1000tl ek destek veriyorlarmış ama ben o paranın bana döneceğine pek ihtimal vermiyorum gerçi.




 
XR artık çok eski bir telefon. Önermem.

Ben daha bu hafta iPhone X için hepsiburada'nın eskisini getir kampanyasından faydalandım. Verdiğim bilgilere göre 5.200 lira teklif etmişlerdi. Hiçbir sorunu yok diye işaretledim. Sonra telefonu yolladım. İncelediler. Bataryası servis uyarısı veriyor, ön kamera ve arka kamera mikrofonlarında sorun var diye rapor çıktı ve teklif 4.200'e revize oldu. Sarılı siteden baktım, piyasası 4 binin de altında gibi. O yüzden direkt verdim. Yalnız bu teklif hediye çeki olarak kullanırsanız böyle. Nakit istiyorum deyince daha düşük bir teklif veriyorlar (5.000 orijinal teklif)

Neyse ben de 4.200 hediye çeki üstüne ekleme yaparak 12 mini aldım. 12 mini boyut olarak 7'den çok az küçük ama ekranı çok daha büyük. Eğer büyük ekran olsun diye düşünmüyorsanız 12 miniyi öneririm. Canavar gibi telefon.

128 GB'lığı 8.700, 64'ü ise 8.100 TL.
  • himmet dayi  (30.09.21 14:38:30 ~ 14:43:18) 
çok eski evet. 11 den aşağı bakma, 12 mini bende de var memnunum.


  • kenarortay  (30.09.21 14:49:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.