[]

Bilkente işe/okula gidenler

Cyberparka gitmek için Beytepe köy yolunu kullanıyorum (Alacaatlı-bilkent). Hacettepe tarafından geliyorum yani. Çok trafik oluyor. Yokuş yukarı full trafik ve manuel kullanan ben zavallı kaptan maydanoz.

Acaba Eskişehir yolundan gelsem trafiksiz mi olur?
Çünkü 9 kmlik yolu 40 dkda gitmek çok kötü.

 
Eskişehir yolundan gelip hacettepe'ye doğru gidip Hacettepe girişten sola dönüp yeni yoldan gidersen mümkün olan en az trafik ile gidersin


  • giovanne  (30.09.21 09:12:27) 
beytepe köy yolu dediğiniz angora bulvarı mı? neden angora bulvarını kullanmıyorsunuz?


  • Hallegadola  (30.09.21 09:32:18) 
@hallegadola kullanmıyorum çünkü Google mapste daha çok trafik var gibi gösteriyor :/


  • kaptan maydanoz  (30.09.21 09:46:36) 
evet yol beytepeye kadar yavaş akıyor ama şehir hastanenin arkadasındaki yol çok geniş olduğu için hemen açılıyor ve bilkente buradan geçiş çok daha rahat. ben de işe giderken hep bu yolu kullanıyorum. eskişehir yolu daha tıkalı, tüm ankara eskişehir yolunda.


  • Hallegadola  (30.09.21 10:02:34 ~ 10:02:40) 
@hallegadola mesa-hacettepe giriş arası fena değil aslında Eskişehir yolunda, millet artık hep arka yolları kullandığı için arka yolların yükü arttı.


  • giovanne  (30.09.21 10:05:44) 
ben bilkent'ten çayyoluna cidden bir köyün içinden geçerek gittiğimi hatırlıyorum da hangisiydi hatırlayamadım. tek şerit yok hep daha rahat akardı.

yandex falan trafik bilgisini veriyordur ya anlık, en mantıklısı o bence.
  • passion rules the game  (30.09.21 10:16:11) 
eskisehir yolu da gayet yogun oluyor. radyo trafik ankara 88.4 dinleyerek ilerlemekte fayda var. ankara'nin dort bir yanindan trafik bilgisi akiyor. ona gore bir guzergah cikarabilirsiniz anlik olarak.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (30.09.21 10:33:11) 
Yeni yapılan yol dediğim gibi gideceğiniz mesafeyi çok ciddi azaltıyor. bir arkadaşın dediği gibi türkkonut ve yaşamkentten gelenler de angora bulvarı yolunu kullandığı için yolun yükü artıyor. yolda bir de çok fazla ışık var. inişli çıkışlı ve virajşı bir yol olduğu için yolu bilmeyenler özellikle yağmurlu ve karlı havalarda hızını ayarlayamayıp kaza yapıyor, kaza da yolu felç ediyor. ama beytepe kampüsünü geçince şehir hastanesindeki yeni yol sürekli yamalansa da çok geniş ve trafik bir anda açılıyor. çok defa diyoruz bir sürü araba vardı hepsi yok oldu diye.


  • Hallegadola  (30.09.21 11:22:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.