[]

duvara tablo

-güzel tablolar satan bildiğiniz yer veya site var mıdır?

-bu tabloları duvara çiviyle çakmak dışında en sağlıklı nasıl asabiliriz? bu internette satılan vakumlu şeyler ya da çift taraflı bantlar iş görüyor mu gerçekten?

tikler gecikebilir ama gelecek :)

 
Tr'de adam akıllı baskı satan yer sıkıntısı var online, bir sürü site var ama baskıya uygun olmayan kötü dijital kopyaları kötü şekilde basıp gönderiyorlar kanvasa iyice emin olmak lazım, gördüğünüz mockup'lara güvenmeyin.

Çerçeve için 3m Command varmış geçenlerde benzer bir duyuruda hemfikir olunan sağlam ve iz bırakmayan çözüm olarak.
  • hedep  (29.09.21 22:21:05) 
Hedep +1
Çoğu sitedekiler kötü. Bu yüzden iyileri pahalı. Şuradan bulabilirsin kaliteli şeyler.
www.hipicon.com
  • Bruce  (30.09.21 02:36:44) 
Duvar örtüsü diye bişey var, eski duvar halılarının modernize edilmiş hali gibi. Ben artucky’den öpücük tablosunu aldım çok başarılı bir baskı, içinden çift taraflı bant da çıkıyor.

Çift taraflı bantlara güvenebilirsiniz, 120kg’a kadar taşıyanı var.
  • megalomaniac  (30.09.21 11:28:03) 
çift taraflı bant tabii ki iş görür ama güzelinden olması lazım. hepsi aynı ağırlıkları kaldırmıyor. bir de elinizi cimri alıştırmayın, bol bol bant kullanın


  • co2s2  (30.09.21 15:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.