[]

robot supurge sorulari

roborock s5 alacak butcem var; evde bir kedi var ve aslinda dyson da var. ama dyson son zamanlarda yetmiyor sanirim cunku alerji sahibi oldum...

alinir mi sizce bu? ve black friday'de indirime girer mi?


 
Bir hevesle aldım. Memnun kalmadım ve sattım. Ama tersini düşünen de çok kişi çıkacaktır.


  • aslil  (29.09.21 19:14:52) 
robot süpürgeler şöyle bir ortadan alıyor. günlük kullanım için ideal ama yani dyson un işini görmez, bir de o yetmiyor diyorsun.

black fridayde çok fiyatı değişmez bence. bekleme boşa. roborock da alınır.
  • kenarortay  (29.09.21 19:39:30) 
  • baal  (29.09.21 19:39:38) 
dyson'ın şarjlı süpürgesi varsa o büyük ve genel ev temizliğine yetmez.
ama dyson yetmiyorsa robot süpürge de bence yetmez.

normal, bildiğimiz büyük süpürgelerden almak daha mantıklı.
ama o zaman temizliği birinin yapması lazım tabii.
  • blatta hiberna  (29.09.21 19:50:00) 
dyson'ın yeterli olmadığı durum için alınacak bir şey değil robot süpürgeler. dyson kadar performans beklemeyin zaten. tek farklı her gün çalıştırırsanız evdeki toz/tüy seviyesi daha düşük olur şimdiye göre ama yer dışındaki yüzeyler (koltuk, masa, sehpa vs.) yine tozlu ve kedi tüyleriyle dolu olacak.

Bosch'un ProAnimal model süpürgeleri var. Özel başlığı ile tüy toplama konusunda oldukça başarılı. Onu önerebilirim.
  • himmet dayi  (29.09.21 20:07:40) 
Derin temizlik yapmak mümkün değil ama üç günde bir çalıştırıp tüyleri kontrol altinda tutmamiza imkan sağlıyor. İsimize yariyor yani.


  • chavezding  (29.09.21 22:19:18) 
robot supurge normal supurgenin yerinin almaz. zaten amaci bu da degil. ozellikle evde hayvan varsa mumkun degil. robot hergun calisip havada toz kil/tuy ucusmasini onleyecek. haftada bir de sen supurgeyle daha detayli kenar bucak supureceksin. robot sayesinde de bu supurme isi daha hizli ve kolay oluyor.


  • crucio  (30.09.21 00:49:10) 
Evde Dyson var ama hergun süpürge yapacak enerjimiz yoktu. S5 max aldık. Üç kedi olduğu için her gün iki defa otomatik her yeri temizliyor. Normal gözle görmediğimiz tüyler birikip bir tomar tüy çıkıyor içinden. Çok memnunuz, kedili köpekli eve şart robot.


  • unalub  (30.09.21 11:07:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.