[]

Araba karşılaştırma

Merhabalar.

1.4 tsi 2018 golf comfortline manuel max 20bin km.
1.5 dizel 2021 eat8 peugeot 308

Hangisini secersiniz.?

Arac 4 silindirli olmali.

Golf otomatik niye degil? Cunku ariza dsg filan ugrasmak istemem.
Golf neden dizel degil ? Dizel araba sevmiyorum.
Golf un yenileri 1.0 motor ve 3 silindirli.


Peugeot neden benzinli degil. ?cunku benzinlisi 3 silindirli ve ben 3 silindirli araba almayacagim.

Peugeottq kafama takilan 2 sey dizel olmasi ve orta konsol radyo yerinin bos olmasindan dolayi biraz cirkin olmasi.
Yeni kasasi gelecekmis diyeceksiniz ama o yeni kasa muhtemelen pahali olacak.

 
Peugeot. Çünkü otomatik (ve iyi bir otomatik). Golf otomatik olsaydı Golf derdim.


  • orient blue  (29.09.21 11:02:32) 
manuel mi kaldı ya otomatik al


  • sizofren06  (29.09.21 11:25:09) 
Ben golf alırdım. Neden 3 silindirli istemiyorsunuz?


  • thewhitewolf  (29.09.21 11:25:56) 
bizde var 1.0 golf, tahminen 3 silindirlidir. hiç de bir sıkıntısını görmedim. almanya'da 1500 mühendis arabaya 3 silindir koyma kararı aldılarsa, bence bir problem yoktur. öte yandan pejo 308'in aksesuarları daha fazladır. hem de sıfır.

yeni kasa gelecekmiş vs takılmayın bence. daha fazla özelliği, daha ucuza vermeyecekse ne gerek var?
  • co2s2  (29.09.21 11:31:59) 
@co2s2 sıkıntı olur demedim. Güle güle kullanin. Ayrica kendim de muhendisim.
Bu kullanım açısından bir tercih ve ben tercih etmeyeceğim.

Yeni kasa on konsol yakisikli oluyor. O yuzden.
Golf unde on konsolu acaip hosuma gidiyor yerlesimi.
  • Filinta61  (29.09.21 11:37:13 ~ 11:44:10) 
- 1.0 tsi golf var bende (115HP olan). Canavar gibi gidiyor. Aracı bilmesem kesinlikle 1.0 değil derdim. Performansı gayet iyi.

- DSG arıza yapıyor kısmı çok abartılıyor. Evet belki tam otomatik şanzıman kadar sorunsuz değil ama tüm DSG şanzımanlar arıza yapacak gibi bir algı var. Dünyanın en çok araç satan iki şirketinden biri VW grubu ve sattığı araçların büyük bölümü otomatik şanzımanlı. Dolayısıyla korkacak bir şey yok. Kullanıma bağlı olarak tabii ki baskı balata eskiyecek ve değişmesi gerekecek (tıpkı manuel şanzımanda olduğu gibi). Baskı balata eskiyince araç vites değiştirirken sarsılıyor, insanlar da "aha DSG bozuldu" diye düşünüyor. Her aksamın belli bir kullanım süresi ve değişmesi gereken bir zaman var. EAT8 için de geçerli bu.

Peugeot 308 güzel bir araç bence. İkisi de bir önceki kasa artık. Ama ben Golf'ü tercih ederdim Golf kullanıcısı olarak. Madem dizel araç sevmiyorsun, o zaman 308 de dizel olmasın. 3 silindirli motorun da olumsuz bir yanı yok. Gayet iyi motor.
  • himmet dayi  (29.09.21 11:43:29) 
pejo türkiye çok ilgisiz ve aracın arkasında durmayan bir organizasyon. hatta müşteriye yalan söyleme potansiyelleri bile var. bu yüzden golf diyorum ben. doğuşta çok ahım şahım değil ama en azından belli bir standartları var.


  • xrated  (29.09.21 13:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.