[]

Özel sağlık sigortası faydaları

Yeni işe başlarken olacağı söylenmişti hala başlanmadı. Gerçekten ne gibi yararını gördünüz merak ediyorum. Gidip bunun için baskı yapacağım duruma göre.




 
Randevu için 1 ay beklemek yok. Devlet hastanesi kalabalığı yok. Doktorlar çok çok daha ilgili ve yardımcı olma çabası içerisindeler.


  • crepuscular ray  (28.09.21 20:00:41) 
Yaptırın, hiç işinize yaramazsa özel sağlık sigortam var diye hava atarsınız. Zaten %90 ı bunun için yaptırıyor :)


  • erty_ksk  (28.09.21 20:01:16) 
İşlemine, tedavisine ve muayenesine göre değişen indirimli fiyatlar oluyor. MR BT fiyatı TTB fiyatının %35 daha ucuzu olabiliyor mesela. Bu hastaneden hastaneye göre de değişiyor.


  • birşeylersoracağım  (28.09.21 20:11:22 ~ 20:11:35) 
Hastalandığınızda devlet hastanesine, sağlık ocağına gidiyorsanız veya bünyeniz sağlam doktora kırk yılda bir gidiyorsanız çok şey değişmeyecek hayatınızda ama Acıbadem’de bir muayene olmuş 700 lira 1000 lira. Sigorta ile %10-%20 artık anlaşmanız ne ise bunu ödemek var hepsini ödemek var. Veya Allah korusun ayağın kaydı kafa üstü düştün devlette ameliyat sırası mı özelde araba parası mi ikileminden kurtarır sigorta.


  • cilekli pasta  (28.09.21 22:27:53) 
kafam rahat acıbademe filan gidiyorum bir şey olduğunda.


  • king lizard  (28.09.21 23:27:49) 
Motosiklet ile büyük kaza yapan birisi özel sağlık sigortası sayesinde 3 ev parası verilecek tedaviyi bedavaya oldum diyordu.


  • kckmlqm  (29.09.21 00:04:51) 
15 TL ödeyip medical parkta bütün kan tahlillerim, ultrasonlarım, mr larım, röntgenlerim çekiliyor mesela. En büyük avantajı da doğumdaymış, henüz deneyimlemesem de etraftan duyduğum bu.


  • hrvl  (29.09.21 00:24:33) 
Yeni iş ararken çok önemli bir madde benim için sağlık sigortası. Diş olsun göz olsun bu gibi bariz noktaları geçiyorum, bekleme derdi olmadığı için para verme derdi olmadığı için ihtiyacım olduğunda en iyi hastane hangisiyse ona rahat rahat gidiyorum, duruma göre 10% ödeyip çıkıyorum.


  • aguen  (29.09.21 01:35:37) 
Şirket tarafından yapılan TSS sigorta ile geçen hafta Amerikan Hastanesi'nde kulak ameliyatı oldum. 1 TL para ödemedim.

Benzer sigortayı eşime yaptırma istedim. Sigorta primi yıllık 14.000 TL çıktı. Bütün özel hastaneleri kapsıyor. Muayenelerde %20 ödeme yapiyorsun.

Sağlık sigortalarinin sınıfları var. Yukarıda bahsettiğim en üst seviye.
  • kaiserr76  (29.09.21 07:43:51) 
hakkınız olanı alın.

1 - devlet hastanesinde bir muayene için sıra beklemek falan, evet bunlar çirkin şeyler ama daha büyük bir problem olduğunda, ameliyat gerektiğinde, asıl o zaman özel hastanelerin değerini anlıyorsunuz.

2 - özel sigortalar, önceden var olan rahatsızlıklarınızı kapsam dışı bırakıyor. bu sebeple ne kadar önceden sigortanız başlarsa, o kadar iyi.

3 - belli bir süre sonra, hayat boyu devam garantisi veriyorlar. yani önceden gelmiş olmasa bile, rahatsızlığınız bu sene çıkmış olsa bile, gelecek sene yenileyeceklerinin garantisi yok. ama bir kaç sene sonra (firma firma değişiyor) ne olursa olsun yeniliyorlar.
  • co2s2  (29.09.21 12:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.