[]

yazılım işleri için masaüstü bilgisayar tavsiyesi ve monitör

selamlar,
bi tane laptop'um var ram'i 4 gb ssd'siz şu anda ide'leri çalıştırıyor ama çok kasıyor zoom'da kayıt falan da yapıyorum dersteyken alev alıcak neredeyse :)

neyse yeni pc lazım masaüstü alayım ram ve ssd öenmli sanırım benim için oyun falan çok oynamıyorum zaten.laptop'um lenova ve memnunum o yüzden lenova'lara bakıyorum da şöyle bi pc gözüme kestirdim;
www.trendyol.com

nasıl sizce? parça parça toplamadım hiç açıkçası ne, ne ile uyumlu pek anlamıyorum zaten hiç pc toplamadım. bir de her türlü monitör uygun oluyor mu? 2. bir monitör var elimde zaten ama 1. için nasıl bişey alsam uzun süre ekrana bakmak için?

 
Sakin ha sakin bu sekilde hazir kasa almayin, rezalet tek kelimeyle hepsi. En en en dandik bilesenleri kullaniyorlar sonra bir tane goze carpan iyi bir gpu veya cpu koyuyorlar iteliyorlar.

Oyun oynamiyorsunuz madem ekran kartina ihtiyaciniz yok, o halde bir AMD Ryzen APU ile her isinizi gorursunuz. 3400G Pro gibi bir sey isinizi gorecektir fazlasiyla. Ha daha guncel ve daha hizli daha performansli bir sey ararsaniz 5600G'ye kadar yolu var.

B450, B550 anakart, 2x 8 gb RAM xmp profili olan min 3000mhz bir ram kit ve adi sani bilinen bir markanin PSU'su(Corsair, Seasonic, Be Quiet, Silverstone vb) isinizi gorecektir.
  • bana kedicik derdi  (28.09.21 19:34:57) 
Hocam o paraya m1 işlemcili macbook alınır,9000 çok para.İlla masaüstü istiiyorum diyosan benim kasayı satıyorum,ilgilenirsen ilan no paylaşabilirim.


  • arenas  (28.09.21 19:53:16) 
Masaustu istiyorsan ve yazilimla da ugrasacaksan m1 islemcili mac mini tavsiye ederim. alabiliyorsan 16gb ramli modelini al.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (28.09.21 19:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.