[]

Arçelik ve Beko nasıl bilirsiniz?

Bosch Siemens vs bakıyorduk ama sanki düşünülebilir dedim. Ne düşünüyorsunuz bu iki marka hakkında?




 
teknik servisleriyle epey sıkıntı yaşadık. ekşi de de çok kötü yorumlar var. bir de ilave garanti alın bu cihazları alacaksanız çünkü sorun üretiyorlar.


  • fistikthecat  (28.09.21 17:52:30) 
Hangisi için


  • not sure if serious  (28.09.21 18:05:36) 
arçelik bildiğin çöp bence nerede eski arçelik.
beko da bi tık daha iyisi..
lg samsung da düşünebilirsiniz..samsung buzdolabı var bende 10 yıl motor garantili.
  • jamswety  (28.09.21 18:31:18) 
Yav Beko ve Arçelik aynı zaten.
İhtiyacına göre ucuz olanı al geç. Evimdeki tüm beyaz eşyalar Arçelik, iki senedir bir problem yaşamadım. Annemin 15+ senelik bulaşık makinası Beko, hala sorunsuz çalışıyor.

  • elorelia  (28.09.21 18:55:22) 
Arçelik dandik ötesi.


  • passion rules the game  (28.09.21 18:56:18) 
Beko buzdolabı için konuşuyorum. Aşırı soğutup buzlatma problemi var. Bizden başka birinde daha gördüm. Bizdeki de "tamir gördüğü" halde düzelmedi.

Diğer yandan, TV'si iyi bence. Tek tük saçmalıklarına rastladım ama günlük izleme zevkini etkilemiyor, can sıkmıyor. WiFi ayarlarına girdiğinizde tekrar tekrar çıkan bir onay ekranı var mesela. WiFi ayda yılda bir yenileme gerektirirse görüyorsunuz.

Servis her ikisi için de ilgili ve düzgün çalışıyordu.
  • vizdilva  (28.09.21 19:50:38 ~ 19:52:34) 
Ben camasir makinasini arcelik aldim 5 sene once. Simdiki aklim olsa almam. Cunku gercekten dandik. Arcelik buzdolabi var yazlikta, sogutma problemi var. Arcelik bulasik makinasi da var yine 5 sene once alinan en dusuk model. Guzel yikiyor ama evde samsung var sanirim onu daha cok seviyorum. Ozetle arcelik artik eski, dayanikli, tas gibi arcelik degil. Alakasi yok eski kalite ile. Ben beyaz esyada tercih etmem artik.


  • balpolen  (28.09.21 20:24:23) 
yani döviz yüksek olduğu için servis ücretleri ithal markalarda daha yüksek. o yüzden ben olsam arçelik beko alırdım. bosch yazsanız ona da bir sürü kötü deneyim yorumu gelecekti.


  • xrated  (28.09.21 20:27:40) 
Elektronik eşyanın tamamen şans işi olduğuna inanıyorum.

Evimde her şey ama aklınıza gelebilecek her şey Arçelik, dükkan gibi, görseniz sponsor mu oldular, tanıdık mı var dersiniz.

Ben 6 yıldır hiçbir sorun yaşamadım ama yaşayanı biliyorum.

Bununla birlikte Siemens, Samsung gibi daha üst segment markalar ile de çok büyük rezaletler yaşayanları biliyorum.

Annemlerin evinde de bulaşık, çamaşır makinesi Arçelik sorunsuz.

Ama mesela buzdolabı da Arçelik, o biraz sorunlu, kronik buzlanma sorunu var biraz. Servis defalarca geldi, bu modelde bu sorun oluyor böyle, yılda 1-2 kez 1 gün fişini çekin diyor. Gündelik hayatı etkiliyor mu? Hayır.

Hal böyle olunca da, bir rezalet yaşama ihtimali her markada varsa bari görece ucuzunu alayım diyorum.
  • la lykia  (28.09.21 20:30:03) 
temel beyaz eşyalarda riske girmedik paraya kıydık. buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi siemens.

küçük ev aletleri de standart altında olmasın yeter dedik. mikrodalga, kahve makinesi, tost makinesi vs arçelik.

beyaz eşya gerçekten biraz şans işi ama özellikle temel beyaz eşyalarda şansınızı artırmakta fayda var.
  • robin crusoe  (28.09.21 20:39:54 ~ 20:41:56) 
her seyim arcelik. hic sorun yasamiyorum uzun vadede gidiyor ve teknik servis de duzgun insanlar oluyor. sans biraz da bu isler. bi de beko emin degilim ama arcelike ait diye biliyorum.


  • Kittie  (29.09.21 14:10:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.