[]

fason kozmetik üretimi

Selamlar,

Fason üretim ile kozmetik bir ürün çıkarmak gerçekten bu kadar zor mu?

TR'deki Üretici firma her bir ürün için neden minimum sipariş miktarını 5 bin adet olarak sınırlar. Fason üretici, bunun nedenini ambalaj üreticisinin onlardan minimum 5 bin sipariş aldığını iletiyor. Meşhur çin toptancı sitesinden alsak vergisi zaten siparişin 5 katı. TR'de fason olarak 4 parça makyaj ürünü çıkarmaya kalksan minimum 150 bin TL isterler böyle.

Daha az sipariş nasıl mümkün olabilir?

 
Firma büyükse tenezzül etmeyebilir. Daha küçük firmalar bulmaya çalışın.

Tek sebep ambalaj değildir.

İşi kabul ettirmek için aracı bulmak da işe yarayabilir. Sektörde tanıdıklarınız varsa onlara danışın.
  • dissendium  (28.09.21 03:11:37) 
O zaman önce ambalaj işini çözmeye çalışın, daha az adette ambalaj üretmeye ikna olacak bir ambalajcı bulun, onunla anlaştıktan sonra kimyasal için de ayrı pazarlık yapın.


  • John Bloor  (28.09.21 09:06:14) 
Üretim bandı minimum 5000'e göre ayarlanmıştır. Her üretim sonrası farklı bir ürüne geçilecekse mesela kendi ürünlerini üretecekse üretim ekipmanlarının temizliği vs en az 5000 adet üretilince masrafını kurtarıyordur. Ambalaj kısmı da doğrudur.Büyük firmalara sorduysanız böyle olabilir. Daha küçük üreticilere bakın +1


  • curukturpkokusu  (28.09.21 11:13:20) 
Ambalajı tasarım mı yaptırıyorsunuz ? ambalaj üreticisinin elinde mevcut kalıptan bir ürün için saçma sapan bir istek olur 5000. Ürün çok özel değil ise (sadece o imalatçı yapıyorsa fason için ) onlarca kozmetik imalatçısı var. Bulunmaz hint kumaşı değiller.

Danışmak istediğiniz bir şey olursa , bilgim dahilinde seve seve yardımcı olurum.
  • synax  (28.09.21 11:57:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.