[]

Yeşilköy, Florya tarafta restoran önerileri

30'lü yaşlarında kadınlı erkekli iş çıkısı gidebileceğimiz bir restoran aramaktayım. Maksat ortam olsun muhabbet olsun. Yemek yiyen, yemeğini yesin ama yemeğini yemeyen de bir şeyler içebilirsin.

Buradaki amaç dediğim ortam yapmak. Nezih bir yer bakıyorum. Bishop ile Mienyu diye iki yer buldum ama nasıldır bilemiyorum. Hangi restoranları tavsiye edersiniz?


 
ömrüm bu iki semtte geçiyor.
bishop ve mienyu fena değil, klasik cafe.

ataköye hyatt otelin üstünde bir restoran var, fiyatları yüksektir bir de koltukları biraz rahatsız onun dışında güzel. nezih denince aklıma o geldi. aquanın yanındaki crowne'unda terastaki cafesi güzel nargile falan da var.

onun dışında direk restorana gitseydiniz beyti, kaşıbeyaz derdim ama yemeyenler de varsa cafe olayı mantıklı, brezza güzeldir, yine aquaya gideceksiniz mizu güzel.
  • kurcalamabozarsin  (27.09.21 16:19:07 ~ 16:22:02) 
kasi be yaz
Beyti

  • all girls dream  (27.09.21 19:14:10) 
@kurcalamabozarsin teşekkürler. Brezza, Bishop ve Mienyu cepte. Kadın arkadaşlar 3 gram yiyecekleri için Beyti ve Kaşıbeyaz pek uygun olmaz.

@all girls dream, aynı cevabı yazayım, Beyti ve Kaşıbeyaz pek uygun olmayacaktır.
  • put it in your appropriate place  (27.09.21 20:27:24) 
yesilkoy - dilim pizza. 40 senelik mekan.

Isteyen bir kadeh bisey icip kalkar, isteyen tikabasa yer.
Mevsim salatasi iyidir. Kucuk pizza opsiyonu var. Suflesi harikadir. Genelde 25-40 arasi takilir. Disarda oturma imkani var.
  • cooperr  (27.09.21 20:39:54 ~ 21:02:21) 
Beyti! Cok iyi bir sarap listesi yok, ama yemekleri efsanedir. Servisi klasik, iyi anlamda klasik.

Kadin erkek farkini cok anlamadim ama, ben vegan olarak Beyti´ye gidip lezzetli yemek yiyorum yillardir ailemle. Porsiyonlari kucultebiliyorsunuz ayrica. Beyti´de kebap disinda da bircok cesitte yemek yapiliyor.
  • buf-e kür  (27.09.21 21:47:31 ~ 21:49:28) 
Dilim pizza +1

hoş mekandır, keyiflidir.
  • ucurulmamak umidiyle  (27.09.21 22:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.