[]

Cpu soğutucusu? ikisinden biri ?

işlemci soğutucusu alıcam fakat karar veremedim? aradığım özellik sessiz olması ve soğkluk. zaten herkes bunları bekler bir fandan. birde cnps9700 ile 9500 arasındaki fark nedir bilen var mı dostlar?

ilki ve meyilli olduğum: Zalman CNPS9700 LED
www.pcworld.com.tr

ikincisi ise : Zalman CNPS8700
www.ocmodshop.com

 
çok anlamam ama ikisi arasında bariz ağırlık farkı var, 8700 yaklaşık 300 gr daha hafif. Eğer aralarında çok fiyat farkı yoksa ve kasanda işlemci fanı için bolca boşluk varsa 9700'ü tercih et derim. soğutmada da 9700 daha başarılı olabilir gibi geldi bana, bağımsız heatsinkler falan, cpu ısıtma ihtiyacına göre değişir :)


  • stephen dedalus  (03.06.10 20:17:41) 
ilk linkte yazmamıs ancak 9700 un sogutma alanı daha yuksek gibi. daha iyi sogutur yanı.


  • bryan fury  (03.06.10 22:38:47) 
9700un bakir kanatciklarinin alani cok daha fazla. daha iyi sogutur. soyle de bisey buldum:

www.tomshardware.com
  • jupiterianvibe  (04.06.10 08:21:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.