[]

hatalı sehpa yapımı sonrası tüketici heyetine gitmek

biraz bahsetmiştim burda. adamlar sipariş ettiğim tv sehpasını çizimden farklı şekilde hatalı yapmışlar. konuştuğumda, işi baya baya çirkefliğe döktüler.
aklıma tüketici heyetine gitmekten başka çözüm gelmiyor.
bu küçük bir dükkan diyebiliriz 2 kişi çalışıyorlar ama adamların adını soyadını da bilmiyorum. sadece dükkan ismi var. yani kazanırsam haciz falan mecburen söz konusu olursa sorun olur gibime geliyor.
ne tavsiye edersiniz? isme fatura falan istiyim mi bunlardan? bunu reddetme hakları var mı, yani dükkan adına kesmek falan isteyebilirler de..
teşekkür ediyorum.

 
onceki basliga yazmamistim ama simdi tekrar baktim...

yani cizimden farkli ama daha "dogru" yapmislar. rafin daha alcakta olmasi daha mantikli, rafa bir seyler koyacagin varsayilirsa ve yere bir sey koymayacagin dusunulurse rafli bolumun daha genis olmasi daha makul.

ayrica bedavadan ortaya bir destek koymuslar, ki o konmasa sehpa iki gun sonra elinde kalirdi.

cizimi kim yapmisti? buradaki mesele "haksizliga ugradim" hassasiyeti mi yoksa bu sehpa hakkaten isini cizimde olan farkliliklar sebebiyle gormuyor ondan mi? cizimdeki gibi olsa bariz daha kotu ve kullanissiz cunku. kapak yapmamalari da onlarin sucu degil ayrica, cizimde yok. asagisi kapali olacaksa zaten oranin cekmece falan olmasi lazim ki onlar bambaska isler.
  • robokot  (26.09.21 19:07:49 ~ 19:10:24) 
rafın olduğu yere uyduyu, media player'ı falan koyacaktım. altta olunca kumanda erişemeyeceği için çok zor olacak kullanımı. ortadaki bölmeyi zaten yapacaklarını söylemişlerdi, çizimde yok sadece. ayrıca adamların tavrı çok küstahçaydı, hoşuma gitmedi.


  • kahve45  (26.09.21 19:14:27 ~ 19:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.