[]

sınav hazırlığında sıkıntıdan ölmemek mümkün mü?

Bir gaza gelip tazminatın bir kısmıyla kpss kursuna kaydoldum. Yaş 29. Daha önce de hazırlanmış, kurum mülakatlarında elenmiştim. Bu yaşta sınav için kursa gitmek fazlasıyla canımı sıkıyor. Ancak 10 aylık bir süreci evde geçirmek de istedim. Gider biraz medeniyetle temas kurarım en kötü.

Derslerle ilgili çok bir sıkıntım yok. Tek sıkıntı süreç. Aynı konuları, özellikle gk gy gibi neredeyse bir ömürdür maruz kaldığınız şeylerle tekrar tekrar uğraşmak... Düşününce bile canım sıkılıyor. Bununla nasıl başa çıkabilirim?

Her gün 4-6 saat arası kurs var. Yanında günlük yds çalışması var. Elimde kalan paranın hızla erime olasılığına karşılık yaptığım ek işlere ayırmam gereken zaman var. Bunları planlama, dengeleme konusunda nasıl bir yol izlemeliyim?

 
Kursun tüm ücretini ödemediyseniz bırakmayı düşünebilirsiniz. KPSS bence temeli olan biri için kurs olmadan da yapılabilecek bir sınav. Şu an bedava kursa çağırsalar gitmem. Kitaplarda zaten her şey var. Youtube'da bir sürü video var.

Sıkıntıdan ölmemek için dizi, film izleyip kitap okuyabilirsiniz.
  • dissendium  (26.09.21 16:39:58) 
Kursta sosyalleşirsin iyi olur. Öyle bir derdin yoksa youtube ve telegram yeterli bence.

Sıkıntıdan ölmemek için gezip tozmak lazım. Sınava hazırlanan flört falan edinin. Motivasyon olur hem
  • westblack  (26.09.21 16:46:43) 
Bende geçen hafta istifamı verdim 84 puan ile belki atanırım diye atanamazsamda 6 ay çalışıp 90 üstü almayı planlıyorum. Videolar iyi ama tempoyu düşürüyor kursa biraz daha tempom artsın diye kayıt olacağım bu hafta bende. Zamanı dengeleme konusunda ctesi pazarı işlerine ayırıp diğer günler kpss çalışabilirsin


  • kararsızataletfilozofu  (26.09.21 17:21:51) 
Kpss sonrası yaşayacağınız rahatlamayı düşünün. Hayatınız evet çok süper olmayacak ama garanti olacak, rahatça takside krediye girebileceksiniz. Tatil planı yapabileceksiniz. Tek yapmanız gereken yaza kadar sabretmek.


  • sanguine  (26.09.21 21:58:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.