[]

özel üretim tekstil ürünü üreten firma

tekstil sektörü çok mu tok türkiye'de? İngiltere'den alıcı buluyorum diyorum 500 adet şundan alacağız yapar mısınız ne kadara yaparsınız adamlar dönüş bile yapmıyor. tahminim 500 az geliyor ama yine de cevap vermeyecek kadar mı toklar?




 
500 adet de komikmiş. Dalga geçtiğinizi düşünüyor olabilirler.


  • Mirket  (26.09.21 13:40:18) 
500 çok çok az. Hazırda üretilen standart bi ürün değilse bunu baştan üretip size saçmaları saçma olur.


  • mg3929  (26.09.21 14:06:42) 
düz siyah t-shirt'e bir baskı istiyoruz sadece.


  • floydian  (26.09.21 14:13:08) 
Bunun toklukla alakası yok. Seri üretimlerde her şeyin baştan ayarlanması gerekiyor. Maliyeti ya da o çabayı karşılamıyordur elde edilecek kâr.


  • dissendium  (26.09.21 14:15:13) 
Bir tanıdığa tekstil ofisinde yardım ettim bu yaz. 500 adet sipariş geçtiğimiz oluyordu ama ürün başı fiyatı da ona göreydi.


  • reactionic  (26.09.21 14:20:14) 
Belki de yanlış kişilerden talepte bulunuyorsunuz.

Şöyle ki, genelde tekstil işlerinde her şey anahtar teslim tek bir yerden çıkmaz. Mesela siyah bir tişört yaptıracaksanız kumaşı yerinden satın alır ve anlaştığınız bir fasoncuya kalıp ve kumaşı teslim edersiniz.

Onlar kesim ve dikimi yapıp size teslim ederler, parça başı ücret ile anlaşırsınız. Üzerine nakış işlenecekse alır götürür nakışcıya verirsiniz, baskı yapılacaksa baskıcıya gider.

İş bittikten sonra da ütü ve paketleme yapılır, bunun için bile sadece ütü ve paket işi yapan işletmeler var.

Bunların hepsinin yapıldığı entegre tesisler de var elbette, ama yüksek adetli ve seri üretimler yapan büyük yerler bunlar, konumuz değil şu an.

Siz madem sadece düz tişörte baskı yaptıracaksınız, hazır tişört alıp bir baskıcıyla anlaşın bence. Çünkü 500 adet için sıfırdan imalat yaptırmak sektöre uzak biri için zahmetli, belki de hazır satılanlardan da pahalı olur.
  • John Bloor  (27.09.21 10:23:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.