[]

Mikrodalga fırın alırken nelere dikkat edeyim

çok bi özelliği olmasına gerek yok. Dümdüz aldığım hazır yemekleri falan koyup ısıtacağım bi şey arıyorum. Hepsiburada'da en ucuzlara baktım yorumları da fena değil. Dijitsu, Hotpoint, Kumtel falan bunlardan alınır mı?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

mesela bunlar nasıldır? 730 civarında da Samsung var bi tane mesela. Oraya kadar çıkmaya gerek var mı?

www.hepsiburada.com

Yani işte dediğim gibi bekar evinde beni idare edecek bi şey arıyorum. Direkt link atarsanız sevinirim, sipariş vericem muhtemelen bugün.

 
Öncelikle akakce'ye bakmadan alma derim.
Sonrasında derim ki en basit olanı al. Ekranı olmasın, ilginç ve arıza yapabilecek hiçbir işlevi olmasın.
Ben bu Arçelik'ten aldım, 4-5 yıl kullanıp aileme verdim, onlar kullanmaya devam ediyor.
Sonra kendime bir tane daha aldık 3-4 yıldır da kullanıyorum.
(Arçelik veya Beko, ikisi aynı ürün, hangisi ucuzsa)

www.akakce.com

Bu arada sahibinden.com'dan ikinci el almayı da düşün. Pek çok insan mikrodalga fırın alıyor, sonra zararlı diye düşünüp kullanmıyor. Pek kirlenen bir şey de değil, gıdaya direkt temas da etmiyor.
Bence 250 lira civarına adını bildiğimiz bir markanın temiz görünen bir modelini al, evine en yakın satandan.

Afiyet olsun :)
  • michael_knight  (26.09.21 12:58:47) 
samsung ve hotpointin tarzi daha guzel tuslu degil de cevirerek acilmasi. michaelknightin dedigi gibi


  • ala09  (26.09.21 13:26:35) 
Hocam fiyat farkı çok olsa kumtel al geç derdim ama 200 liradan daha az aradaki fark o yüzden daha uygun fiyatlı seçenek bulamıyorsan Samsung al geç.


  • materyalist imam  (26.09.21 13:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.