[]

2005 model fabia alınır mı?

merhaba,
bir süredir araba arayışındayım ve bütçem çok kısıtlı, ilk arabam olacak. bir yakınım 2005 model Skoda fabiasını satacak hatta 92bin TL'ye anlaştık (baktığımızda bir sıkıntısı olmazsa) özellikleri ise otomatik, 150 bin km, değişen yok, sadece bagaj kapağının plastik kısmı boyalı, 1700 tl tramerii var. bir kısım yakınım çok düşük model vs diyip duruyor ama bütçem kısıtlı. gönül 2012 üstü Yaris istiyor ama 150bine bile temiz bulmak imkansız.
saydığım özellikleri göre araba kötü mü gerçekten araba?


 
Motor, şanzıman vs iyiyse al
Baktir arabaya
Motor, şanzıman muhim zira bütçe kısıtlı iki gün sonra arıza verirse olmayan bütçeden yersin
  • fempusay  (26.09.21 09:19:09) 
Fabia iyidir ama o paraya alınmaz. O paraya daha yeni model yaris ya da benzer yaşlarda corolla alınabilir, focus 2 alınabilir.


  • goklerdengelenkarar  (26.09.21 10:38:58) 
2005 model cok eskiymis ya ve 150.000 km de. Yorucu bir araba olur. Biraz daha butcenizi zorlayin bence


  • balpolen  (26.09.21 11:28:45) 
Alınmaz ikinci eli de zayıf 2005-2007 corolla olur.


  • komando kani var bende  (26.09.21 12:51:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.