[]

Demonte aldığınız dolabı kendiniz mi kuruyorsunuz?

Ve bunu gerçekten sorunsuzca yapabiliyor musunuz?
Kendimiz yapamazsak kimi arıyoruz mobilyacılar vs var mı ücreti mukabilinde kurulum yapan?
İnternetten dolap alıcam ama o kadar gözümde büyüyor ki kurma işi :/


 
Ikeadan şifonyer almistim, kurulumunu kendim yaptım. Uğraştırdı biraz ama yaptim. Gozunuzde büyütmeyin yaparsınız.


  • icimdekipollyannatinerebasladi  (26.09.21 01:23:00) 
Bazıları iki kişi gerektiriyor hizalamak vs için, onun dışında evet. Ikea'dan almadan önce soruyorum tek kişi montaj zor mu diye, bilgi veriyorlar.


  • Bruce  (26.09.21 03:09:59) 
Kendim kuruyorum pek çok zımbırtı kurdum, dolap, tv ünitesi, ikea zımbırtılar. Fakat anamı ağlatan tek bir şey oldu o da ranza. Vakit alması hadi neyse de her parçanın birleşme kısmında epey küfürler ettim.

Mobilyacıya gerçekten gerek yok bence en fazla bir kişi daha olsun ucundan tutacak çerçeveyi diktikten sonrası zaten kapıyı tak arkayı çak basit iş stres ettiğinize değmez.
  • hedep  (26.09.21 03:54:49) 
Her zaman kendim kurarım,.hattaa hoşuma gider.
Armutta vardır kesin kurulum yapacak birisi ama cidden iş değil çoğu.

  • kisa  (26.09.21 06:56:41) 
Evet. Her zaman kendim tamir ederim, kurarım.

O yüzden sürekli hırdavat ürünü alıyorum eve. Papağan pense, boru anahtarı vs vs. Her ay tamir işleri için esya alıyorum 1 tane. Kombi bozuldu gecen açtım parçasını değiştirdim YouTubedan izleyerek.
  • westblack  (26.09.21 09:16:09 ~ 09:25:24) 
Dolaptan kasit gardirop ise 2 kisi lazim. En zoru gibi gorunur ama aslinda en kolayidir denenilir cunku teferruat yok


  • floydian  (26.09.21 11:43:13) 
TV ünitesi, orta boy mutfak dolabı, duvara sabitlenen ikea rafı hepsini ben kurdum. Şarjlı tornavida varsa işini epey kolaylaştırır.


  • robin one persie  (26.09.21 14:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.