[]

46 gündür kargo bekliyorum?! (Banka kartı)

Yaklaşık iki ay önce her gün markette ve internet alışverişinde kullandığım banka kartımı kaybettim.
Yeni kart talep ettikten sonra Enpara hemen yenisini yolladı, fakat PTT belası bir türlü kartımı iletmiyor.

Muhtemelen 10 kez müşteri hizmetleriyle görüştüm, her seferinde kurye ile ilgili sorun yaşayabiliyoruz, hemen kayıt alıyorum, iletiyorum gibi şeyler söylediler fakat kartım resmen rehin durumda. Şubeden 1000 kilometre uzaktayım.

Ben ne yapayım şimdi, başka bir muadil bankadan kart talep edip tüm birikimimi transfer mi edeyim, cimer'e mi başvurayım, yoksa buz gibi bir duş alıp sinirimi yatıştırmaya mı çalışayım?

 
Cimere yazarsan, aylar sonra söyle bir cevap verecekler; "Gönderiniz teslim edildiğinden kurumumuzca yapılacak bir işlem bulunmamaktadır."

Muadil kart işi sana kalmış üşenmiyorsan yap.

Ben olsam gönderi kodu filan bulmaya çalışır, kod ile gönderinin bulunduğu yeri tespit eder, o birimin müdürünü arardım. Eğer bulunduğum şehirde ise bizzat deposuna gider oradan teslim alırdım. Hiç olmadı yoldan bir ptt kuryesi çevirir, durumu anlatır, dağıtıcının/birimden birinin telefonuna ulaşırdım. (Daha önce tüm bunları yaptım)

Duş al ama iyi gelir.
  • infernalcadre  (25.09.21 23:36:45) 
Kuveyt Türk hesabı açtığınız an yanınızda basıyor debit kartı. Eft havale vs de ücretsiz zaten gelene kadar kullanırsınız. Ptt’nin keyfine oğlanın kimliğini almak için lohusa halimle kaç gün koştuğumu biliyorum ben de.


  • cilekli pasta  (26.09.21 00:05:28) 
ben de enparada aynisini yasadim ama 46 gun degil tabi ki. ptt iletisim seysine mail attim su gonderi no'lu gonderiyi su kadar gundur bekliyorum bulun getirin tarzinda seyler yazdim. sonra getirdiler iste


  • nibba  (26.09.21 00:13:54 ~ 00:14:13) 
cepteteb açın hemen ona geçin. geç bile kalmışsınız.


  • Wakatakakage  (26.09.21 01:25:40) 
Enparada benzeri oldu. 20 günde falan geldi. Ptt ile alakalı tamamen. Tabi enpara da suçlu. Masraf kisicam diye kurye şirketi ile çalışmak yerine ptt ile çalışmasından kaynaklı.


  • westblack  (26.09.21 09:20:19) 
46 günden sonra geleceğini sanmam, enpara o kartı iptal edip yenisini gönderemiyor mu, belki bu sefer gelir, ptt kargo harika çalışıyor demiyorum ama bazen de vakitlice ulaştırıyor.


  • hair freak  (26.09.21 10:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.