[]

Faiz indirimi-Dolar

100 puan faiz indirildi diye doların bu kadar uçması normal mi, tamam ekonomik olarak güvensiz bi ülkeyiz ama 300 puan falan indirseler 10 lira mı olacaktı dolar?




 
ben bu işin bir kamuflaj olduğunu düşünüyorum. Faiz indirimini kimse beklemiyordu. ben amerika seyahati ve cb açıklamaları sonrası amerkanın sessiz kalmayacağını ve/veya oradan istenileni alamadığını düşünüyorum. Olası bir geri dönüşün doları zıplatmasından önce faiz indirimi hareketi bu işin sebebi olsun diye yapılmış bir hamleydi bence. henüz amerika cephesinden bir dönüş olmadı ama oradan da cevap ya da aksiyon putin görüşmesinden sonra gelecektir diye düşünüyorum.
sonrası allah kerim.

  • erty_ksk  (24.09.21 10:28:15 ~ 10:28:43) 
devamı bu yönde gelecek diye düşünüyorlar.


  • silver apple  (24.09.21 10:48:48) 
normal çünkü ekonomi çok kırılgan. bu arada faiz indirimini herkes bekliyordu.


  • lazpalle  (24.09.21 11:28:47) 
Normal. Herkes indirim bekliyordu zaten, yaptıkları son hamleler sonrası. Benim takip ettiğim herkes indirim diyordu.
Dolar 9a gelirse satış yaparlar. Çok zor günler geliyor'

  • logisticsmanager  (24.09.21 12:05:07) 
doların bu kadar uçması işin sadece karara tepki kısmı. bir de faiz düştüğü için ülkeden yavaş yavaş dolar kaçmaya başlayınca, piyasa şartları nedeniyle dolar yavaş ama emin adımlarla yükselmeye devam edecek.

hayır, 300 puan indirseler, ilk günden 100 lira olmayacaktı ama orta vadede 10 lirayı daha hızlı görecekti. 100 puan ile daha yavaş görecek ama yine görecek.

yatırım tavsiyesi değildir çünkü ekonomiden kesinlikle anlamam.
  • co2s2  (24.09.21 12:42:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.