[]

ist'da pazar günü elektrik aboneliği

selamlar.

pazar günü elektrik aboneliği için başvursak aynı gün açarlar mı yoksa ptesiye kadar beklemek mi gerekiyor? ck Boğaziçi için soruyorum


 
websube.ckbogazici.com.tr

buradan online başvuru yapabilirsiniz. ağustos sonu anadolu yakasında elektrik açtırdım, başvurudan sonra evde olmama gerek yoktu.
normal şartlarda "24 saat içinde elektriğiniz açılıyor" denir. ama benimki 1 saat içinde açılmıştı. elektrik sonrası su başvurusuna gittiğimde "elektriğiniz kullanıma açılmıştır" mesajını aldım.

www.ckbogazici.com.tr buradan da bazı soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz.
  • barankovan  (24.09.21 09:41:59) 
bu dediklerinize pazar günü de dahil mi?


  • who cares wins  (24.09.21 10:16:27) 
pazar günü hiç başvuru yapmadım. açık olup olmadıklarından bile emin değilim. ama pazar günü bi elektrik, su arızası filan yaşansa çalışanlar oluyor. onu biliyorum. ama size net bilgi veremiyorum.

pazar başvuru alınıyorsa; bence görevli çalışanları da vardır. (kesin emin değilim, öngörü)
çalışan görevliler varsa; başvuru sayısına göre bence açılma ihtimali de vardır. (herkes pazar başvurursa sanırım bi kısmı pazartesiye kalabilir)
o yüzden online başvuru linkini paylaştım. c tesi akşam üstü başvurursanız ve pazar bu tip işlemler yapılıyorsa; daha önlerde olursunuz.
  • barankovan  (24.09.21 10:46:00 ~ 10:47:28) 
şehir dışından taşınıyoruz bebek de var yanımızda o yüzden bu bilgi çok mühim :) öğrenirsem yazarım teşekkürler.


  • who cares wins  (24.09.21 11:47:38) 
ck Boğaziçi pazar dahil her gün akşam 22ye kadar açma işlemine devam ediyormuş arkadaşlar. bizim elektrik bir iki saat içinde açıldı.


  • who cares wins  (04.10.21 22:43:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.