[]

The Lord of the Rings Online (Lotro) oynayanlar!

Mmorpg olarak farklı tatlar aramaktayım. WoW gayet güzel olsa da artık deliler gibi raid peşinde koşmak istemiyorum. Lotro'yu düşündüm oynamak için. Kısaca eksisi, artısı ne ola ki? Ne bileyim yapacak şeyler bitmesin. Pvp ile işim olmaz pek, eğlenceli questler olsun, güzel dungeonlar olsun. Rp de olursa yanında inceden mis olur.

Nasıldır? Tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler

 
oyunu 1,5 senedir oynuyorum.
artılar:
* oyun pve agırlıklı. eger tek basına oynamak istersen end-game'e kadar rahatlıkla ulasabiliyosun.cok fazla zamanı olmayan,aksam girince 1-2 saat takılmak isteyen oyuncu icin cok ideal.
* oyuncu kalitesi yuksek ve seviyeli ki bence en onemli artısı. coluk cocuk yok.
* Eğer questleri hayvanı oldur, cıcek topla mantıgı ile oynarsan bildigin mmorpg. Ama eger quest hikayelerini okursan inanılmaz bir hikaye orgusu var. Book questler ise cok cok iyi yazılmıs. Sonlara dogru uzunlukları can sıkmaya baslasa da mukemmel bir hikaye var.
* oyunun grafikleri en iyi mmorpglerden biri. eger dx10 veya 11 varsa zaten farkedeceksin. cogu yerde atını durdurup manzara izleyebiliyosun.
* harita cok genis ve daha yarısı bile acılmamıs durumda. ayrıca orta dünya atmosferinin kitaplardan edindiğimiz hayal ettiğimizle aynı olmasada yakın olması
* oyuncu yogunlu ile ilgili lag sıfır.
* para item esitligi diger mmolara gore dengeli
* crafting sistemi cok iyi.
aklıma gelen artılar bunlar.

eksilere gelince;

* giysilerin gorunumu kotu,
* combat grafik genel olarak begenilmiyor.
* oyun cok dusuk sistemlerde calıssa bile konfigrasyonu kotu.sabit bir fps yakalanamıyo dusuk sistemde.
* low-lvl arealarda party bulmak kolay degil. oyunucu kitlesinin main ve alt charlarının cogu high lvl. gerci solo gidilebiliyor ama her goreve party bulmak kolay degil.
* pvp cok kotuymus sanırım. ben sevmedigim icin ilgilenmiyorum ama insanlar begenmıyorlar pvpsini. pvp yapmak icin ettenmoors var. orada kendi karakterinle veya creep tarafına gecip orumcek,kurt,orc filan acıp iyi tarafla savasabiliyosun.

aklıma gelenler bunlar. Rp istiyosan Laurelin, normal server istiyosan Snowborn tercih et. yogunluk oralarda fazla.

daha fazla bilgi icin

www.lotro-turkey.com?

ve www.lotro-turkey.com
  • macabrex  (03.06.10 17:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.