[]

Bilgisayar almak istiyorum (Sadece kasa)

5.500 lira civarında bütçem var, gerekirse azıcık artabilir. Günlük işlerimi halletmek ve oyun oynamak için istiyorum. Ekran kartları çok pahalı olduğu için APU denilen sistemlerden toplamayı düşünüyorum ama hiç anlamıyorum. Sonradan geliştirmeye açık, sade görünümlü (kasa ışıklarını kart ediyorum, ışık falan olmasın) oyun performansı bütçeye kıyasla iyi bir sistem önerebilir misiniz? Tek bir siteden alıp firmaya toplatmak istiyorum zira montajdan hiç anlamam.




 
Sehir istanbul ise senin icin toplayabilirim. Biraz daha somut ozellikler yazarsan bana sordurabilirim toplam fiyati.


  • tebrikler  (24.09.21 07:57:43) 
Ekran kartı yoksa oyun performansı diye bir şey de yok. Öncelikle bir ekran kartı satın al, kalan her şey kolay. İkinci el alabilirsin özellikle 3gb 1060'lar ethereum kazamadığı için bütçeni aşmaz diye tahmin ediyorum.

Amd Ryzen 1600 2600 3600 5600x bunlardan birini alıyorsun, minimum 600w civarı adı bilinen bir psu alıyorsun, b450 veya b550 herhangi bir ucuz anakart alıyorsun. Paran yettiği ölçüde Ryzen Memory olarak satılan 3600mhz dual kit önerilir bir çift ram gerekiyor. Zaten ucuzladı ihtiyacın kadar bir ssd, bir de sonradan düzgün bir soğutucu takarsın 4 bakır borulu kule tip 120mm fanlı, tamamdır.
  • bana kedicik derdi  (24.09.21 21:40:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.